👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie gustowne,schludne i --przede wszystkim-- będące czytelnym symbole krzyżyki.
Tylko znicze i kwiaty.
Rzeczy, które po paru dniach są śmieciami.
I stawianie ich z całą stanowczością powinno być karane.
Tylko znicze i kwiaty.
Rzeczy, które po paru dniach są śmieciami.
I stawianie ich z całą stanowczością powinno być karane.

Gówno prawi, odejdź szatanie. Ma nasrane jak każdy inny skrajny, koniec tematu. Więcej byś widział, czytał, patrzył, głębszy byś pogląd miał. Niech sobie żyje... niech tylko nie szerzy swojej do bólu płytkiej ideologii. Programy krajoznawcze? Proszę bardzo. Ale niech krzyżuje swój dom hipokrytycznie niemały pewnie, co najwyżej.

A dlaczego by nie stawiać? Jak się stawia pomniki czy tablice pamiątkowe, to czemu nie znicz czy krzyż. Może nie od razu znicz na zniczu, ale jak już jest miejsce gdzie więcej osób zginęło to można sobie małe miejsce wydzielić i tam stawiać.
wszystko super ale pan Wojtek chyba zapomniał, że w Polsce też były krzyże w miejscach wypadków z ofiarami. Nasze były duże i pomarańczowe (odblaskowe) co robiło faktycznie spore wrażenie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie