Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kózka 2012-03-21, 22:47 40
Wojtek spisałby się jako polityk
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 22:58 19
nie zyczy sobie zeby mu ktos odciski zbieral ale ludziom to do lozka chetnie by zaglada czy po bozemu wszystko...
bylby fajny gdyby nie byl takim hiportyta
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 23:00 88
Dziesięć przykazań ma 279 słów. Deklaracja Niepodległości Stanów Zjednoczonych 300 słów. Dyrektywa Unii Europejskiej w sprawie przewozu cukierków karmelkowych 25 911 słów - mówi samo za siebie. Mam nadzieje, że Związek Socjalistycznych Republik Europejskich upadnie równie szybko jak powstał.
Zgłoś
Fukuoka 2012-03-21, 23:34 5
prostak i wyglada jak Gracjan Roztocki!
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 0:55 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vass 2012-03-22, 4:24 2
Typowy katolik pedał, druga żona zero dzieci.
Zgłoś
mlecz1323 2012-03-22, 4:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Towdi 2012-03-22, 9:14
napisałbym, że było, ale mam na 12 do pracy i nie chce mi się tego szukać
konto usunięte 2012-03-22, 9:15 60
Pan Cejrowski to jeden z niewielu prawdomównych, inteligentnych i odważnych ludzi w tym kraju , w przeciwieństwie do negatywnie wypowiadających się na jego temat zakompleksionych Troli.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 9:15
no tak, filmik z Cejrowskim, jaki by nie był gwarancja over 100 piw- za dużo tego. polecam tvn player dla zainteresowanych
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 9:55 26
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 10:21 12
@up up dokładnie. O czym by Cejrowski nie mówił, u mnie ma zawsze piwo
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 10:35
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 10:52
hehe pajac z niego pieprzy ze jest takim wielkim polakiem a zrezygnowal z polskiego obywatelstwa i do jakiegos Ekwadoru czy do innej dżungli sie przeprowadził śmieszy mnie on. Wydaje się mądrym człowiekiem ale czasem palnie głupią głupotę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem