Posłuchajcie jak nas dymają urzędasy unijne
jak było to ktoś zj🤬 tagi
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Wojtek spisałby się jako polityk
Konto usunięte
2012-03-21, 22:58
nie zyczy sobie zeby mu ktos odciski zbieral ale ludziom to do lozka chetnie by zaglada czy po bozemu wszystko...
bylby fajny gdyby nie byl takim hiportyta
Konto usunięte
2012-03-21, 23:00
Dziesięć przykazań ma 279 słów. Deklaracja Niepodległości Stanów Zjednoczonych 300 słów. Dyrektywa Unii Europejskiej w sprawie przewozu cukierków karmelkowych 25 911 słów - mówi samo za siebie. Mam nadzieje, że Związek Socjalistycznych Republik Europejskich upadnie równie szybko jak powstał.
prostak i wyglada jak Gracjan Roztocki!
Konto usunięte
2012-03-22, 0:55
Kolejny p🤬li ze jestem r🤬any w dupsko przez kazdego na okolo czyli przez rzad, media, eu, nato, fbi, cia, ufo ?
vass
2012-03-22, 4:24
Typowy katolik pedał, druga żona zero dzieci.
napewno bylo - jakos tydzien temu chyba wrzuta byla
Jednak ktos zj🤬 tagi
napisałbym, że było, ale mam na 12 do pracy i nie chce mi się tego szukać
Konto usunięte
2012-03-22, 9:15
Pan Cejrowski to jeden z niewielu prawdomównych, inteligentnych i odważnych ludzi w tym kraju , w przeciwieństwie do negatywnie wypowiadających się na jego temat zakompleksionych Troli.
Konto usunięte
2012-03-22, 9:15
no tak, filmik z Cejrowskim, jaki by nie był gwarancja over 100 piw- za dużo tego. polecam tvn player dla zainteresowanych
Konto usunięte
2012-03-22, 9:55
Misza123 napisał/a:
Kolejny p🤬li ze jestem r🤬any w dupsko przez kazdego na okolo czyli przez rzad, media, eu, nato, fbi, cia, ufo ?
Co kto lubi. Nie lubi być dymany w dupę, to o tym mówi. Ty lubisz, więc ci to odpowiada.
Konto usunięte
2012-03-22, 10:21
@up up dokładnie. O czym by Cejrowski nie mówił, u mnie ma zawsze piwo
Konto usunięte
2012-03-22, 10:35
Cejrowskiemu zdarza się coś mądrego powiedzieć ale w tym przypadku to p🤬li straszne bzdury byle tylko program zrobić
Konto usunięte
2012-03-22, 10:52
hehe pajac z niego pieprzy ze jest takim wielkim polakiem a zrezygnowal z polskiego obywatelstwa i do jakiegos Ekwadoru czy do innej dżungli sie przeprowadził śmieszy mnie on. Wydaje się mądrym człowiekiem ale czasem palnie głupią głupotę