Kumpel ostatnio zajął się braniem udziału we wszelkiego rodzaju akcjach charytatywnych
Cel jest na tyle ważny, że w tworzeniu filmu wziął udział Michał Czernecki(aktor z filmu wojna polsko-ruska) parodiując samego siebie
Enjoy
uprzedzając komentarze:
tak mój kumpel ma na sobie oczojebne różowe adidasy
i nie, nie jest pedałem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To co napiszesz nie ma zbyt dużego znaczenia, smród pedała czuję aż przez monitor...
konto usunięte
2014-02-24, 12:36
no coz jak juz parodiowali wojne polsko ruska to powinien spojrzec na twojego kolege i powiedziec "pedal, gej i kastrat"
konto usunięte
2014-02-24, 12:37
No i gdzie ta cała wojna... piesko-ludzka ?
konto usunięte
2014-02-24, 12:55
Rozumiem, że nie trzeba śmigać w starym dresie z 4 paskami; nawet tą koszulkę można jakoś "Łyknać"
Ale różowe buty ?
A potem się dziwić, że się śmieją z Sosnowca. Jak nie ćwierćinteligent z MTV, to gej w reklamie.
aaaaaaaa reklama schroniska w sosnowcu. bleeeee
Małe ma cycki ta dziunia, a z takim dekoltem wyjeżdża.
oj tam mi się ten kolega podoba. R🤬ałabym ;d ciekawe jak bez okularów wygląda
konto usunięte
2014-02-24, 23:28