👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz zasluzone piwo, bo jak to nie jest ustawione, to ja jestem wladca Wielkiego Krolestwa Napleta i dymam teraz 100 dziewic rownoczesnie i po kolei za razem.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
Patologia z obu stron.
Z pederastami tak jest niestety ...i z tyłu, i z przodu patologia.
Ja to nie wiem czy on ciśnie bekę bo głos i buźkę z tą brudka ala Turek z kebabu to ma mocno pedalską.
"Gnojek ciśnie bekę z matki, która jest mądrzejsza od niego" - idioto @mygyry To jest babcia a nie matka!
ALFONZO napisał/a:
"Gnojek ciśnie bekę z matki, która jest mądrzejsza od niego" - idioto @mygyry To jest babcia a nie matka!
Mówi, że chce mieć wnuki, o ile wiem wnuki to może zrobić syn.
mygyry napisał/a:
Mówi, że chce mieć wnuki, o ile wiem wnuki to może zrobić syn.
Zwraca się do niej "babciu", w opisie też jest "Pokazujesz babci". Może kobicie chodzi o prawnuki, a może po prostu nie zgrali się w scenariuszu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie