👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jako ekspert stwierdzam że to polaczkuśka która dowiedziała się przed chwilą że nie dostanie więcej alkoholu.

Mozliwe, ze to jakis polityk PiS/PO/SLD/PSL leci i grozi immunitetem
a tak na powaznie to obsluga powinna poprosic go o posiedzenie dupska na miejscu, jak nie to pilot powinien awaryjnie ladowac na najblizszym lotnisku, wezwac anty-terrorystow i koles powinien za wszystko wybulic ze swojej kieszeni. Gwarantuje, ze do konca zycia nie powtorzylby takiego numeru.

Jaka klasa, tacy pasażerowie. Nie jego wina, że dostał miejsce stojące koło toalet...

w 01:14 facet dzwoni pod 112 żeby policjanci przybyli z pomocą

To grzegorz.c z sadola, mam potwierdzone info. Pierwszy raz wyrwał się ze wsi i leciał samolotem.

Typ napisał jeden komentarz, a tu mu lincz już robią.
Dziś sadistic mnie nie zawiódł
Dziś sadistic mnie nie zawiódł

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie