Informacyjne wideo, koncentrujące się na idei wolności gospodarczej i korzyściach społecznych, jakie tworzy. Wideo pomaga wyjaśnić, czym jest wolność gospodarcza i dlaczego jest kluczem do poprawy społeczeństwa.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-17, 18:59
Eraden napisał/a:
Wybacz Grammar Nazis, nie mogłem poprawić błędu, bo jest blokada przez 60 minut. Ale na następny raz twoim śladem najpierw wkleję do edytora tekstu i poprawię wszystkie błędy (niektórzy siedzą w pracy i na szybko odpisują
).
To nie jest usprawiedliwienie do strzelania takich byków.
konto usunięte
2012-09-17, 19:02
Cóż mam rzecz, zgadzam się z całą treścią zarzutu, daj pistolet to się zastrzelę
Cyrk
2012-09-18, 0:06
Cóż - nic odkrywczego. Jak ktoś jeszcze, po tylu przykładach z historii, nie zrozumiał, że państwo opiekuńcze powoduje biedę to jest debilem i szkoda tracić na niego czasu...
Im głębiej "wchodzimy" w UE tym gorzej dla nas i bardziej tracimy wolność.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Socjalizm to pasożytnictwo !! pchła ma więcej honoru bo pasożytuje bo musi a socjaliście nie chce się robić!!
Polecam kanał user/odDymarkow
@Pater patriae
Wszystko było by pięknie w Twojej wypowiedzi lecz ktoś kto pisze "(...)że przynajmniej jedna osoba się dzięki moim WYPOCINĄ przez chwilę się zastanowi i może zmieni swój(...)" nie powinien wypowiadać się na temat gramatyki innych.
konto usunięte
2012-09-18, 1:38
Gdybyście dobrze znali historię to wiedzielibyście, że jeszcze nigdy w historii nie żyło się w Polsce tak dobrze jak teraz.
konto usunięte
2012-09-18, 1:58
konto usunięte
2012-09-18, 6:13
konto usunięte
2012-09-18, 9:43
Dzięki wolnej gospodarce nie wolno nam zatrzymać na naszych granicach skażonej żywności, którą importujemy. A żywność jest coraz bardziej skażona pestycydami, modyfikowaniem genetycznym, czy chemią spożywczą.
Oni do nas wysyłają żywność, a my MUSIMY ją przyjąć na nasz rynek.
Dziękuję za taką "wolność".
Kolejna propaganda dla wąskich umysłów.
Pater patriae napisał/a:
[..]dzięki moim wypociną przez chwilę się zastanowi i może zmieni swój stosunek do dzisiejszych czasów multi-kulti.
Pater patriae napisał/a:
Ty mi, natomiast się tak kojarzysz, jak widzę takie błędy ortograficzne.
Obrazek
Przyganiał kocioł garnkowi

A tak poza tym to dobrze prawisz, dlatego piwko leci.