przestań czytać te durne książki. Wyprałeś sobie chłopie mózg formułkami, ponastawiałeś jakichś idiotycznych przegródek. Błaźnisz się na każdym kroku. W każdym swoim poście piszesz tak troglodytyczne głupoty, że mogłyby wisieć w honorowej sali jakiegoś Muzeum Idiotyzmu. Jesteś zaprawdę oryginalnym przypadkiem freaka. Przyglądam Ci się z pewnego rodzaju fascynacją - nie sądziłem, że tak pokrzywieni, poplątani, niespójni w swoich poglądach ludzie istnieją. Chciałbym wierzyć, że jesteś jedyny.
Nie martw się. Młodość idzie w parze z głupotą. Jest jeszcze dla ciebie nadzieja.
Nie martw się. Młodość idzie w parze z głupotą. Jest jeszcze dla ciebie nadzieja.
Ale wiecie co, żart powtarzany dwukrotnie przestaje być śmieszny a powtarzany kilkakrotnie to już kopletna żenada, szczególnie że za pierwszym razem też nie byl w ogóle zabawny... więc zmieńcie płytę bo jesteście żałośni
Ale wiecie co, żart powtarzany dwukrotnie przestaje być śmieszny a powtarzany kilkakrotnie to już kopletna żenada, szczególnie że za pierwszym razem też nie byl w ogóle zabawny... więc zmieńcie płytę bo jesteście żałośni
Bredzisz. Sprawdź czy nie masz zbyt wysokiej temperatury.
Tak na poważnie, to jesteś idealnym przykładem nowego pokolenia...
Albo idealnym przykładem kiepskiego trolla.
Jakoś tak tym mi się kojarzycie jak tak się kłucicie
![]()
Ty mi, natomiast się tak kojarzysz, jak widzę takie błędy ortograficzne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie