Informacyjne wideo, koncentrujące się na idei wolności gospodarczej i korzyściach społecznych, jakie tworzy. Wideo pomaga wyjaśnić, czym jest wolność gospodarcza i dlaczego jest kluczem do poprawy społeczeństwa.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
🔥
Nie ma takiego szczania pod płotem
- teraz popularne
🔥
Chłop w czepku był -dlatego odpłynął
- teraz popularne
@Ant1984
Obecnie nie mamy wolnego rynku. Podajesz właśnie argument, który przemawia za nim. W Polsce duże firmy wiedzą, że mogą rżnąć konsumenta na lewo i prawo, bo nie ma wolnej konkurencji. Drobnym przedsiębiorcom rzuca się kłody pod nogi, a "elity" tworzą oligopole.
Jeśli chodzi o słodziki, to limity na produkcje cukru podwyższają jego cenę i sprawiają, że często chętniej sięga się po różne zamienniki typu aspartam, sorbitol etc.
Obecnie nie mamy wolnego rynku. Podajesz właśnie argument, który przemawia za nim. W Polsce duże firmy wiedzą, że mogą rżnąć konsumenta na lewo i prawo, bo nie ma wolnej konkurencji. Drobnym przedsiębiorcom rzuca się kłody pod nogi, a "elity" tworzą oligopole.
Jeśli chodzi o słodziki, to limity na produkcje cukru podwyższają jego cenę i sprawiają, że często chętniej sięga się po różne zamienniki typu aspartam, sorbitol etc.
Zihat1 napisał/a:
sądzę ,że ludzie przejrzą w końcu na oczy, a rząd będzie działał dla kraju, a nie dla własnego wzbogacenia, może jeszcze nie nie teraz, ale uważam, że kiedyś tak![]()
Ja bym na to nie liczył.
BDrummer napisał/a:
żyjesz w wolnym kraju
Jakim wolnym kraju? Pod okupacją UE i bandy idiotów.
Panowie teraz wiecie o co tak naprawdę chodzi Januszowi Korwin Mikke ;=)
Pan Mularz napisał/a:
Niezwykle merytorycznie.
Twoje argumenty są bardzo przekonujące.
dziękuję. bardzo mam gdzieś twoje uznanie dla moich argumentów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie