konto usunięte
2013-05-30, 23:52
Liżcie sobie dupy dalej katole nawzajem. A co do "najlepszego komentarza" mam wrażanie, że twój zasrany kościół robił to samo i tylko dzięki ateistom się to zmieniło...
ojeeeej! straaaszne!

ja pie*dole, ludzie to mają problemy... Ołtarz na środku jej postawili!!! Kary godne!

Głupia ci*a dwoje dzieci już ma a dalej zdziwiona i nie potrafi zrozumieć, że w jednym dniu w roku takie rzeczy to standard
Ścieżka zastawiona...no koniec świata. Totalitarny kraj!
Jakoś Boże Narodzenie i cała komercyjna otoczka z kupą prezentów pod choinką i kilometrowymi kolejkami w sklepach i na drogach nikomu nie przeszkadza.
konto usunięte
2013-05-31, 3:39
i po co się spinac? lepiej cieszyć się, że dzięki katolickiemu bydłu wolne jest
konto usunięte
2013-05-31, 3:40
Jeśli ktoś chce uprawiać religię, gusła, wierzyć przesądom i wprowadzać swoje wierzenia w życie - niech robi to w jakimś zaciszu, bo "wolność jest ograniczona wolnością drugiego człowieka". Niestety, jesteśmy na tak prymitywnym stopniu rozwoju społecznego, że religia do teraz jest elementem mechanizmów kontroli tłumu (pokoleniowy wirus religii, lęk pierwotny, etc., etc.). Fanatyzmowi należy przeciwstawić fanatyzm. Z własnego doświadczenia wiem, że nawet na wsi wykrzyczeć można "wspomóż ewolucję, wykastruj wierzącego" (taka metafora). Kilkaset lat i to ścierwo odejdzie w niepamięć. Na razie zmagamy się z drugim średniowieczem. W akcji uświadamiającej powinno się ustawiać makietę Latającego Potwora Spagetti, najlepiej tarasując wejścia do świątyń innych bogów.