Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
WKND 2024-12-04, 21:38 16
No i po tym krótkim ujęciu mogę stwierdzić, że byłem dokładnie w tym miejscu setki razy. Bo jak byłeś w jakimkolwiek holenderskim miasteczku choć raz, to tak jak byłbyś we wszystkich. Gdyby ktoś powiedział mi, że to 2 ulice obok mojej chaty, to pewnie bym uwierzył...
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-04, 21:50 3
Szacun, że poszła najpierw sprawdzić czy wszystko w porządku z tą drugą, zamiast oglądać ryski na swoim zderzaku, jak nasze polskie buraki.
Zgłoś
turor 2024-12-04, 21:59 4
WKND napisał/a:

No i po tym krótkim ujęciu mogę stwierdzić, że byłem dokładnie w tym miejscu setki razy. Bo jak byłeś w jakimkolwiek holenderskim miasteczku choć raz, to tak jak byłbyś we wszystkich. Gdyby ktoś powiedział mi, że to 2 ulice obok mojej chaty, to pewnie bym uwierzył...

Tulipany obrodziły w tym roku ?
Zgłoś
WKND 2024-12-04, 22:04 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kriski 2024-12-04, 22:05 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-04, 22:15 6
WKND napisał/a:

Tak jak w UK, architektura na jedno kopyto, aż do porzygu. Nawet jak chcesz sam budować, to musisz jak sąsiad. Bo tak.
Zgłoś
WKND 2024-12-04, 22:16 3
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-04, 22:30 2
Zgłoś
WKND 2024-12-04, 22:39 4
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-04, 23:23 2
Zgłoś
Jarazz 2024-12-05, 1:27 1
Ona nic nie pomyliła. Po prostu jest babą, a baby tak mają
Zgłoś
małpa-bez-banana 2024-12-05, 2:57 1
A laski nadal będą pieprzyć ze 70% wypadków powodują mężczyźni.
Zgłoś
xnmaturzysta 2024-12-05, 3:02 1
Zgłoś
majeńka 2024-12-05, 9:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem