Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:25
Won stąd !
naitsyrk • 2021-01-31, 21:08
Przedstawiciel pedofilskiej organizacji przepędza przedstawiciela diabelskiej organizacji. Won stąd!

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sraj1 2021-01-31, 22:53 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-01-31, 22:57 7
janlew napisał/a:

Ksiądz przepędza przedstawiciela pedofilskiej organizacji oraz diabelskiej organizacji.
Księży na 1000 pedofilów 1 szt
Sodomici na 1000 pedofilów 400 szt ...tyle że lewactwo ma media, więc o tym nie wiesz. Ale taka jest prawda potwierdzona danymi z ministerstwa sprawiedliwości, również na czasów PO. Koniec tematu.

Dobra, morda tam pajacu. Już cię raz wyjaśniłem sprany móżdżku i to podając katolickie źródło informacji.
Ale widzę że do kato debili to zupełnie nic nie dociera. Skończ powtarzać te wyssane z fiuta proboszcza brednie świętojebliwy błaźnie.
Zgłoś
pestka 2021-01-31, 22:59 12
twierdząc że księża to sami pedofile to debilu najpierw zapoznaj się z danymi organizacji ONZ

Zgłoś
konto usunięte 2021-01-31, 23:05 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krzysztof3 2021-01-31, 23:08 3
Zgłoś
konto usunięte 2021-01-31, 23:10 14
Zgłoś
programista4k 2021-01-31, 23:10 3
po 1: jakiej pedofislkiej? po 2: jego teren ma prawo po 3: dobrze zrobił, bo żebranie w takich miejscach to manipulacja
Zgłoś
BrunerOvned 2021-01-31, 23:12 2
pestka napisał/a:

twierdząc że księża to sami pedofile to debilu najpierw zapoznaj się z danymi organizacji ONZ

Na podstawie czego?
Mogę Ci wrzucić setki taki informacji! Np. takich:
- bałwany używają dildo z marchewki do kuszenia dzieci
- biała kiełbasa nie jest biała, kiedy podgrzeje się ją przed spożyciem
- za pieniądze z komunii możesz kupić w zakrystii życie wieczne
- NIKT nie umie chodzić po wodzie
Zgłoś
Krzysztof3 2021-01-31, 23:13
Zgłoś
Obejszłem_system 2021-01-31, 23:14 2
BryanekPL napisał/a:

j***ć tego klechę kondon jeden i pedofil!

Po doborze słów i konstrukcji wnoszę, że jesteś z nizin społecznych. Odbierasz świat zero-jedynkowo i nie masz żadnej swojej myśli. Wszystko jest Ci wepchnięte do głowy. To jest szczerze smutne.
Zgłoś
BrunerOvned 2021-01-31, 23:17
Krzysztof3 napisał/a:

Nie takie przekręty uchodzą płazem np Amber Gold. A kurs pierwszej pomocy jest aż tak drogi? Mnie to w szkole uczyli za darmo.

Prowadzący taki kurs nie przyszedł za darmo. To, że nie zapłaciłeś, nie oznacza. że był za free... Może dla Ciebie, ale nie dla osoby, która go prowadziła. Na tym właśnie polega przejrzystość działalności - na każdą usługę i robotę jest papier. I być może przez tyle lat nikt nic nie zrobił znanej fundacji. Bo wyobraź sobie, że w rozliczeniach Owsiaka zabrakło stówy....
Zgłoś
yoyobart 2021-01-31, 23:18 4
Zgłoś
McQurwa 2021-01-31, 23:19 1
Baldzi napisał/a:

Czekam aż PiS dojdzie do władzy i zamknie te fałszywą fundację! Oh wait...

Powstanie nowa fundacja i nowa partia Palikot, Petru, Kijowski, Kukiz, Hołownia, Lempart,....CDN
A głąby i tak pójdą i będą ich wybierać w powszechnych wyborach
Zgłoś
konto usunięte 2021-01-31, 23:20 3
Varatas napisał/a:

Wśród 877 osób odbywających obecnie karę za pedofilię, 275 nie posiada konkretnego zawodu,

Ksiądz to nie zawód
Zgłoś
lofi 2021-01-31, 23:20 2
Nie dajesz nie musisz ale nie krytykuj tych co zbierają i dają bo jest nas znaczna większość. Oby nikt z was którzy najeżdżacie na WOŚP nie musiał nigdy w szpitalu odmawiać własnemu dziecku korzystania z urządzeń od WOŚP !!!

Jestem katolikiem ale nigdy nie zrozumie że niektórzy księża tak się zachowują wobec pomocy dla innych nie ważne dla kogo. Klecha pomylił się z własnym powołaniem. Potem się dziwią że im wiernych ubywa...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem