Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mówisz, że mierzenie wszystkich jedną miarą jest idiotyczne, a w tym samym komentarzu określasz wszystkich zbierających na WOŚP lewackim ścierwem. Lepszego przykładu hipokryzji dawno nie widziałem
Jak pracujesz na wille i całoroczne wakacje dla lewackiej popłuczyny zasłaniającej się charytatywnością i to jeszcze za darmo, to kim jesteś, poza byciem idiotą?
Szef organizacji, którą ta osoba reprezentuje jednocześnie jest krytycznie nastawiony do Kościoła i zabrania przy kościołach kwestować. Czego Ty chcesz od życia?
Owsiak to dla lewaków to samo, czym Rydzyk jest dla katoli.
Akurat dobrze zrobił ksiądz ze wygania to lewackie ścierwo które szczeka do nich ale po pieniądze to pod kościół przychodzi .
...
Mierzenie wszystkich jedną miarą jest idiotyczne
O_o co tu się włąśnie...
podpis użytkownika
Ojtam, ojtamA gdzie tam znalazłeś stwierdzenie, że akurat ten konkretny klecha jest pedofilem? A że mam mundurek organizacji w której ten sport jest nagminny to już inna sprawa. Jest za to starym, zgorzkniałym i chamskim typem, żyjącym od lat jako pasożyt na dzięki nie kumającym staruszkom i poj***nemu państwu. Ale zaletą tego typa jest to, że skutecznie odpędza młodych od kk.
A gonić to sobie może za ministrantami po zachrystii , a nie kogokolwiek z chodnika przed kościołem.
A ch*j to kogo obchodzi.
te sport jest nagminny? A skąd Ty to wiesz? kolejny co uwierzył w brednie. Dzbanem jesteś strasznym.
Kiedy przyjdzie Ci spełnić ostatnie życzenie Twojej Mamy, zrozumiesz, w co się wpakowałeś. O ile krytycznie myślisz i masz honor, by spełnić ostatnie życzenie. Sam zobaczysz, jak będzie.
dobrze że nie chciała leżeć na Wawelu
Co ma się WOŚP do lewactwa??? I co ma się to że ktoś nie lubi kościoła do tego że idzie pod niego bo tam można spotkać ludzi którzy wrzucają do puszki?
samozaoranie
jak to przecież katole to najwieksi skapcy i dusigrosze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie