Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
widać słabo go pamiętasz bo to w co się obecnie ue zmieniła to "ruski mir II"
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
Ja też pamiętam ruski mir. Teraz mamy europejski, a kiedy będzie polski?
A co ta gimba o tym może wiedzieć.
Albo gimbaza, albo jak kogucikbalamucik ruskie trolle i wielbiciele rasijii
Pierwsi nie mają pojęcia co znaczy ten kacapski syf, a drudzy są opłacani i jest to zwyczajny kacapski pomiot
Jak masz informacje o ruskiej agenturze na Sadolu to zgłoś do ABW.
A jak nie, to zamknij tą głupią kłamliwą mordę !
Bo za takie pomówienia bez dowodu, to po mordzie się dostaje frajerze.
HAHA a ty dalej myslisz cymbale ze tam zwiazek radziecki? zwiazek to za chwile u siebie bedziemy miec.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
Żeby tylko było inne wyjście.
No ale nie ma... w twojej głowie albo Unia albo Związek
Naprawdę u was trzeba wybierać między dżumą a cholerą? Nie można być zdrowym.
Naprawdę u was trzeba wybierać między dżumą a cholerą? Nie można być zdrowym.
Podaj przykład jaką mamy opcję po za unią ? Nie mówię że unia jest zajebista bo nie jest, ale lepszej opcji nima.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie