podpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIApodpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIAWolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
A co ta gimba o tym może wiedzieć.
Albo gimbaza, albo jak kogucikbalamucik ruskie trolle i wielbiciele rasijii
Pierwsi nie mają pojęcia co znaczy ten kacapski syf, a drudzy są opłacani i jest to zwyczajny kacapski pomiot
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
Jak masz informacje o ruskiej agenturze na Sadolu to zgłoś do ABW.
A jak nie, to zamknij tą głupią kłamliwą mordę !
Bo za takie pomówienia bez dowodu, to po mordzie się dostaje frajerze.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
No, proszę - premium.
Gratuluję. Nie dość, że pedał to jeszcze c🤬l
Szanowac Unię?? To żes doj🤬 glupotę hahahah
Napisz złe słowo na żydo-unie to już jesteś ruskim trolem lub wielbicielem ruskiego ładu.
Albo kiła albo mogiła, nic pomiędzy.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Naprawdę u was trzeba wybierać między dżumą a cholerą? Nie można być zdrowym.