Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że Polaczki, jak zwykle szybko zaczynają machać szabelką. Przypomnę tylko co mieliśmy przed Unią: średnie, 20% bezrobocie, dochodzące miejscami do 40%, gówniane płace, każda praca po tygodniach załatwiania i całowania rączek pracodawcy, cła na nasze towary, kilkudniowe kolejki na każdej granicy.
Spoko ja temu na przykład nie zaprzeczam ale to nie znaczy że musi mi się podobać to co dzieje się teraz

Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
unia za chwile bedzie gorsza niz rosyjski mir amebo
A co ta gimba o tym może wiedzieć.
Albo gimbaza, albo jak kogucikbalamucik ruskie trolle i wielbiciele rasijii
Pierwsi nie mają pojęcia co znaczy ten kacapski syf, a drudzy są opłacani i jest to zwyczajny kacapski pomiot
Ale kompleksy, musisz iść na terapię. Czyli według ciebie mamy cieszyć się że dyma nas Unia bo kacap dyma mocniej? A może nie dajmy się dymac jednym i drugim. Jesteśmy w najlepszym miejscu w Europie a dajemy się rozgrywać tym ze wschodu i zachodu. I to wszystko przez takie zakompleksione psy jak ty i ten co pamiętam ruski mir
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?O ho ! Wydało się żeś :
Przez 12 lat, na 3 moich kontach, byłem już tutaj oskarżany o wszystko. Więc mogę być i gejem. Ale czuję się bardziej onoJemu
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Podaj przykład jaką mamy opcję po za unią ? Nie mówię że unia jest zajebista bo nie jest, ale lepszej opcji nima.
Niepodległość i umowy gospodarcze ze wszystkimi.
Żadnych układów z innymi krajami poza kwestiami gospodarczymi. Niestety UE była dobra z założenia ale teraz gospodarka jest tam tematem 3 planowym, daleko po ideologii i lobbingu korporacji.
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
A to co? Jest tylko wybór albo ue albo ruski mir?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie