📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

TwójCzarnyPan napisał/a:
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
unia za chwile bedzie gorsza niz rosyjski mir amebo
Driver19cm napisał/a:
A co ta gimba o tym może wiedzieć.
Albo gimbaza, albo jak kogucikbalamucik ruskie trolle i wielbiciele rasijii
Pierwsi nie mają pojęcia co znaczy ten kacapski syf, a drudzy są opłacani i jest to zwyczajny kacapski pomiot
Ale kompleksy, musisz iść na terapię. Czyli według ciebie mamy cieszyć się że dyma nas Unia bo kacap dyma mocniej? A może nie dajmy się dymac jednym i drugim. Jesteśmy w najlepszym miejscu w Europie a dajemy się rozgrywać tym ze wschodu i zachodu. I to wszystko przez takie zakompleksione psy jak ty i ten co pamiętam ruski mir
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
O ho ! Wydało się żeś :
Przez 12 lat, na 3 moich kontach, byłem już tutaj oskarżany o wszystko. Więc mogę być i gejem. Ale czuję się bardziej onoJemu

Czarna knaga w ryj wszystkim uniofilom! I od razu mówię, że pamiętam ruski mir i tylko śmieć z partyjną książeczką którą ma do dziś w szufladzie, twierdzi że unia to coś innego.
MysteryMan napisał/a:
Podaj przykład jaką mamy opcję po za unią ? Nie mówię że unia jest zajebista bo nie jest, ale lepszej opcji nima.
Niepodległość i umowy gospodarcze ze wszystkimi.
Żadnych układów z innymi krajami poza kwestiami gospodarczymi. Niestety UE była dobra z założenia ale teraz gospodarka jest tam tematem 3 planowym, daleko po ideologii i lobbingu korporacji.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
A to co? Jest tylko wybór albo ue albo ruski mir?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie