📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Nie jestem obecnie zwolennikiem UE bo to co robi Unia nie idzie w dobrym kierunku, przynajmniej dla nas zwykłych obywateli, ale nie chciałbym mieszkać w państwie która pałuje za to że ma się w rękach flagę unijną bo to zwykły zamordyzm jest.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
mamy się cieszyć z covida, bo w XX wieku była hiszpanka?
TwójCzarnyPan napisał/a:
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
Chłopczyku malutki , ululany tęczową bajką unijną, czy nie widzisz , że UE to komuna w czystej postaci? Jest dokładnie tak samo jak za czasów miru rosyjskiego, a będzie jeszcze gorzej.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Jeśli to jest wybór między Unią znaczy Ameryką, a Rosją czytaj Bricks, to dla obywateli Bricks prezentuje lepsze warunki kulture, daje możliwość odrebnosci kulturowej, a nie multi kulti
TwójCzarnyPan napisał/a:
masz mózg niewolnika, "lepszy pan A, bo pan B bardziej bije, a pan A bije mniej", tak?
TwójCzarnyPan napisał/a:
I widzisz jak ciebie ten ruski mir wytresował? Zawsze musisz mieć pana, bo innaczej nie wiedziałbyś jak oddychać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie