Pozwólcie, że każdy sam będzie decydował o tym, komu, jak i za ile pomagać z własnej kieszeni.
podpis użytkownika
Nie dla psa, dla pana to!
Widziałem już naście razy w szpitalach sprzęt ufundowany przez wośp, także nawet jeśli Jurek wziął sobie 100k zł w kieszeń to szczerze wolę żeby on kasował za dobrą robotę tyle, niż żeby banda złodziei i krętaczy z sejmu szabrowała na okrągło większe sumki bez żadnej pracy.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Pravda. Same lewackie propagandy.
Przez WOŚP :
- Wole Wolny rynek
- Uważam za słuszne jednanie się z narodami słowiańskimi(oraz walkę o własne dziedzictwo)
- Popieram patriotyzm(względnie umiarkowany nacjonalizm)
- Uważam za RN to lewacka banda pro-rządowa
- Minimalizacje państwa i pozbycie się wersji opiekuńczej za okey.
- Jestem pacyfistą i wyznaję zasadę "Chcesz pokoju to szykuj się do wojny" (dlatego chce iść do wojska...)
- Rozróżniam poszczególnie odłamy islamu i wiem które to te gówniane(o zgrozo ... kolaboruje z ciapkami pewno...)
- Nie popieram rasizmu(100% lewackie :<)
- Nie wierze w boga
Uważajcie bo wasze dzieci też skończą jako lewaki :< Nie pozwalajcie im myśleć samodzielnie !
Do autora: idź być gdzie indziej.
Przez WOŚP :
- Wole Wolny rynek
- Uważam za słuszne jednanie się z narodami słowiańskimi(oraz walkę o własne dziedzictwo)
- Popieram patriotyzm(względnie umiarkowany nacjonalizm)
- Uważam za RN to lewacka banda pro-rządowa
- Minimalizacje państwa i pozbycie się wersji opiekuńczej za okey.
- Jestem pacyfistą i wyznaję zasadę "Chcesz pokoju to szykuj się do wojny" (dlatego chce iść do wojska...)
- Rozróżniam poszczególnie odłamy islamu i wiem które to te gówniane(o zgrozo ... kolaboruje z ciapkami pewno...)
- Nie popieram rasizmu(100% lewackie :<)
- Nie wierze w boga
Uważajcie bo wasze dzieci też skończą jako lewaki :< Nie pozwalajcie im myśleć samodzielnie !
Do autora: idź być gdzie indziej.

To już trochę paranoją zajeżdża.
Mimo wszytko lewactwo to choroba i trzeba to leczyć. III Rzesza miała odpowiednie lekarstwa.
Mimo wszytko lewactwo to choroba i trzeba to leczyć. III Rzesza miała odpowiednie lekarstwa.

III Rzesza była lewacka bo "Narodowy-SOCJALIZM" a kumpel Hitlera był zadeklarowanym gejem(zabity podczas nocy długich ostrzy) ps: ZSRR po wojnie było bardziej rasistowskie, tylko Słowianie mogli mieć ważne stanowiska w wojsku i miejsca strategiczne. Z reszta sporo panów z NKWD i Gestapo się lubiło. A po wojnie wielu mogło dostać ciepłe posadki zapewnione przez NKWD.

Gdyby nie WOŚP pewnie bym teraz srała pod siebię, lub w najlepszym wypadku kwiatki wąchała od korzeni. Maszyna kupiona dzięki tej organizacji uratowała mi serce. 4 Lata byłam wolontariuszem. I gdy mnie spotkało nieszczęście uratowali mnie. Koniec bólu dupy dziękuje dobranoc, a za c🤬jowy materiał nie ma piwa, ani cycków. Co Ty kmiocie zrobiłeś dla innych.

lewackie to lewackie tamto
zajebiscie ze dzieciakom wszystko co sie nie podoba jest lewackie a cala reszta cudownie anielsko prawacka
zajebiscie ze dzieciakom wszystko co sie nie podoba jest lewackie a cala reszta cudownie anielsko prawacka

Jurek odp🤬la dobrą robotę, czy się to komuś podoba czy też nie

@up satan696 Przez Ciebie musiałem sobie konto na Sadisticu założyć bo mnie irytuje jak ktoś jest niedouczony. III Rzesza nie była lewacka określenie NARODOWY-SOCJALIZM stworzył Hitler dla swojej partii po to by mieć poparcie i u lewicy jak i prawicy więc ciężko powiedzieć ,że Rzesza była lewacka żeby nie było ,że z dupy sobie to wymyśliłem to odnoszę się do książki "Historia SS Legiony śmierci w służbie Hitlera".

"Najwłaściwsza prawica" bawi niezmiennie:) Lewą rękę sobie jeszcze urżnijcie i przestawcie serce w antylewacką stronę

Najbardziej mnie rozp🤬ala ta implikacja, że niby bycie prawakiem jest czymś lepszym od bycia lewakiem...

Od wrzucania takich plakatów lepiej napisz dlaczego tak sądzisz w punktach, bo inaczej będziesz uchodzić za napinacza lub trolla który dzieli się materiałami których nie rozumie.

@up Małpiateg
Nacjonalizm jest niepełny i potrzebuje dopełnienia, fakt faktem jest on częściej po prawicy bo wiąże się z konserwatyzmem. Dalej, jego nacjonalizm był tak świetny że w armii miał więcej arabów,ruskich czy czarnych niż my obecnie. Sam nacjonalizm zakłada to że nasz kraj jest najlepszy i nikt inny(tak w skrócie) i raczej pomija aspekty typowo prawicowe(np religia naprostowana na swoja politykę) oraz i ekonomiczne.
A prawicowcy no cóż jak historia pokazuje to lubią zmieniać fronty...
Sam naucz się bo widzę że ci za c🤬ja nie idzie. III Rzesza to lewicowy kraj.
No 'prawaki' to temat rzeka w polsce. Najlepszy jest koleś którego sanacja bardzo nie lubiła i był z ONR a potem po wojnie trafił do rady PRL : ]
Nacjonalizm jest niepełny i potrzebuje dopełnienia, fakt faktem jest on częściej po prawicy bo wiąże się z konserwatyzmem. Dalej, jego nacjonalizm był tak świetny że w armii miał więcej arabów,ruskich czy czarnych niż my obecnie. Sam nacjonalizm zakłada to że nasz kraj jest najlepszy i nikt inny(tak w skrócie) i raczej pomija aspekty typowo prawicowe(np religia naprostowana na swoja politykę) oraz i ekonomiczne.
A prawicowcy no cóż jak historia pokazuje to lubią zmieniać fronty...
Sam naucz się bo widzę że ci za c🤬ja nie idzie. III Rzesza to lewicowy kraj.
No 'prawaki' to temat rzeka w polsce. Najlepszy jest koleś którego sanacja bardzo nie lubiła i był z ONR a potem po wojnie trafił do rady PRL : ]

niech jakis mod to wyp🤬oli z dokumentow zeby wiekszego burdelu nie robic. byle debil jak nie chce zeby jego wypociny wyladowaly w sucharach to wrzuca to do dokumentow bo tu tematy wisza do usranej smierci chocby mialy 0 piw