👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli nie byłeś przedtem karany to nie przysługuje Ci adwokat z urzędu.

miałem identyczną sytuację. Zgłoś do dzielnicowego, że Pani Cię nęka, niech zrobi wywiad środowiskowy na nią i tym podpieraj się w sądzie
Fajna historia, czuje niedosyt. Czekam na drugą część.
A swoją drogą kojarzy mi się to z filmem ,,Starsza Pani musi zniknąć"
A swoją drogą kojarzy mi się to z filmem ,,Starsza Pani musi zniknąć"

nasraj jej na wycieraczkę, wetknij papierek, podpal i zadzwoń do drzwi
enjoy
enjoy

za długie, nie czytałem.
Ale jak Cię wsadzą za to na 25 lat, to będzie zajebista anegdotka.
Ale jak Cię wsadzą za to na 25 lat, to będzie zajebista anegdotka.
Ciąg dalszy będzie 5-go sierpnia, jutro idę do prawnika. A stara baba już płacze po sąsiadach, że przeze mnie musi zapłacić 1000zł za prawnika

1000zł za prawnika? Dobrze tak suce
Kase pewnie wyżyłuje, a gówno ugra.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie