Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Riikko 2025-05-28, 17:29
sys80 napisał/a:

@: A za kim k🤬a jesteś? Za Świątek, czy Radwańską? Zła odpowiedź i wp🤬l. Wyobraźcie sobie kiboli tenisowych, siatkarskich, no k🤬a nawet skoków do wody, czy w dal. Nie ma. To nie są kibice, to bydło i nieważne, czy Polska, czy zagranica, pierwsza, czy ósma liga, trzeba się nap🤬lać. Uszy im się trzymają twarzy, bo mają ten jeden zwój mózgowy, który je przytrzymuje.

czlowieku, o co ci k🤬a chodzi?! ja sie pilka nie jaram, bo jest dla pedalow. czy to takie trudne do zrozumienia?

[ Dodano 2025-05-28, 17:30 ]
CanesVenatici napisał/a:

@Riikko
chciał bym to zobaczyć jak mówisz do gością większego ode mnie niczym jak dąb nafuranego jak byłem gnojem 82kg miałem matrix dziś waga ciężka sam wieszam pedałów na skarbówce bo normalny facet jest za rodziną i jej kibicuje biore przykład z nawrockiego czysty szlachetny sport z tulipanami chyba wiedzie piwniczaki

Zgłoś
AER 2025-05-28, 17:47
Do wora.
Zgłoś
paclawek 2025-05-28, 17:57
C🤬j z tym Wrocławiem i tymi wszystkimi Ukraińcami!
A nie, czekaj… 🤔🤣
Zgłoś
kruszymordziec 2025-05-28, 18:16
Love_is_Love napisał/a:

A czego k🤬a oczekujesz? Że policyjny chłop będzie życie ryzykował żeby kuflem od kibola w mordę dostać? Jeszcze w imię czego? Co innego jakby ktoś był w potrzebie, a tak, jak się k🤬sy szarpią to po co im przeszkadzać. I tak się po meczu będą r🤬ać w przystadionowych krzakach

To po h🤬ja szedł do policji jak jest p🤬dą jeden z drugim? A jak będzie ktoś w potrzebie to też sp🤬oli z podkulonym ogonem jak się bójki boi to przestępcy się nie postawi! A co tam robicie z kolegami w przystadionowych krzakach to nas nie interesuje!
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-05-28, 18:17
Bumerang73 napisał/a:

Tak się biją tylko p🤬dy tęczowe od Trzaskowskiego,ty zj🤬y k🤬sie.

I wszystko w temacie!
Wszystkim zjobom któzy nie zrozumieli mojego wpisu - c🤬j w dupe bez żelu! Ten wasz "trz" powinien mieć "l" na początku!
Zgłoś
Polak_mały 2025-05-28, 18:32
Teraz tak piszesz a jutro pod filmikiem z wyczynami inżynierów będziesz płakać gdzie kibole 🤣
Zgłoś
pazuzu 2025-05-28, 19:05 1
Bumerang73 napisał/a:

Tak się biją tylko p🤬dy tęczowe od Trzaskowskiego,ty zj🤬y k🤬sie.

Oj ale dupka kogoś zapiekła, chyba jesteś tą dz🤬ką co Nawrocki woził po Gdańsku 🤣
Zgłoś
ra0mir 2025-05-29, 9:32 1
Eeee, prawilniacy ze śląsk wrocław co to byście wszystkim naj🤬i, gdzie wy?
W domach pochowani? Gdzie wasza sztywna ekipa? Obesrała zbroję?

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-29, 10:45 1
Nigdy nie widziałem czegoś podobnego przy wyścigach, np WRC. Jednak tzw. sporty drużynowe to więcej szkody niż pożytku. W ogóle co to za kretynizm, w 2025 roku wydawać więcej kasy na pedałów kopiących piłkę, zamiast na coś pożytecznego.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
ra0mir 2025-05-29, 12:23
Szary_Jeleń napisał/a:

Nigdy nie widziałem czegoś podobnego przy wyścigach, np WRC. Jednak tzw. sporty drużynowe to więcej szkody niż pożytku. W ogóle co to za kretynizm, w 2025 roku wydawać więcej kasy na pedałów kopiących piłkę, zamiast na coś pożytecznego.

Etatowcu jak ty nic z biznesów nie kumasz...

podpis użytkownika

Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-29, 13:35
ra0mir napisał/a:

Etatowcu jak ty nic z biznesów nie kumasz...

Nie wiem jak Ci odpisać, gdy zaczynasz od obrażania drugiej osoby. Żebym chociaż był pedałem, jeździł na motorze albo grał w piłkę nożną...

podpis użytkownika

Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-05-29, 16:08
Love_is_Love napisał/a:

A czego k🤬a oczekujesz? Że policyjny chłop będzie życie ryzykował żeby kuflem od kibola w mordę dostać? Jeszcze w imię czego? Co innego jakby ktoś był w potrzebie, a tak, jak się k🤬sy szarpią to po co im przeszkadzać. I tak się po meczu będą r🤬ać w przystadionowych krzakach

Przypomnę covid i jak psy traktowały ludzi za brak maski.
Zgłoś
ra0mir 2025-05-31, 8:12
Szary_Jeleń napisał/a:

Nie wiem jak Ci odpisać, gdy zaczynasz od obrażania drugiej osoby. Żebym chociaż był pedałem, jeździł na motorze albo grał w piłkę nożną...

Ojej jaki delikatny jesteś... popłakałeś się? A które słowo cie zraniło czy tam obraziło? Może u psychologa to przepracuj?

podpis użytkownika

Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-31, 12:00
ra0mir napisał/a:

Ojej jaki delikatny jesteś... popłakałeś się? A które słowo cie zraniło czy tam obraziło? Może u psychologa to przepracuj?

Jeśli nie masz nic sensownego do dodania, to może po prostu odpuść? Szkoda czasu na takie p🤬lenie, za stary na to jestem.

podpis użytkownika

Zgłoś