Cześć, podziwiajcie Wrocławskiego bezdomnego zombie któremu udało się wyhodować rączkę rodem z Indii.
Koleś jest znany w mieście, zawsze jak wejdzie do komunikacji miejskiej to jebie jak truchło i wszyscy sp🤬alają, podchodzi też do ludzi i żebra o kasę, a gdy jej nie dostanie to gania ludzi próbując ich dotknąć tą właśnie ręką. Co może się wiązać z przytuleniem c🤬j wie jakich chorób.
Materiał własny.
Jeszcze nikt nie pytał? Ok. Ja zacznę:
- Ładnie to tak starego nagrywać?
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
Zacnego Hellboya macie w tym Wrocławiu
K🤬a jakiś żul, narkus, pener czy inny menel w ogóle o siebie nie dbający ...ale jakie ma zajebiste włosy!! A ja k🤬a ledwo po 30 i już zakolaki.. to nie uczciwe!!
I taka łajza sepsy nie dostanie ?
t................e
2023-07-29, 10:53
PentagramOdDiabła napisał/a:
K🤬a jakiś żul, narkus, pener czy inny menel w ogóle o siebie nie dbający ...ale jakie ma zajebiste włosy!! A ja k🤬a ledwo po 30 i już zakolaki.. to nie uczciwe!!
Genetyka
Idź na mezoterapie i osocze.
Ma chłop zakażenie jak nic.
Dlaczego ojca na pogotowie nie zabierzesz? Tylko mu jeszcze foty pstrykasz?
PentagramOdDiabła napisał/a:
to nie uczciwe!!
Nieuczciwe.
Jak twoje szkoły...
;>
Ad rem:
Suchar à propos:
Paradoks - gdy menel jedzie tramwajem, to cały tramwaj jedzie menelem.
Love_is_Love napisał/a:
Jeszcze nikt nie pytał? Ok. Ja zacznę:
- Ładnie to tak starego nagrywać?
Przecież napisał, że materiał własny.
A pomóc to nie ma komu... żenada wyśmiewać się z czegoś takiego.
Nie wiem czy to brud, czy on taki trochę ciapaty? Swoją drogą to musi j🤬 niemiłosiernie trupem, kwestie bólu już nawet pomijam.
Nic tylko piątki i żółwiki z takim zbijać - gość by dosłownie darł mordę z bólu... em, z zachwytu
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Chłop robi się taki popularny, że to była kwestia czasu aż tu zawita! Widziałem go we Wrocku przy rynku około miesiąc temu, ta łapa wygląda tak paskudnie, że byłem przekonany, że jest jakaś sztuczna.