Szedł mały Jasio lasem i nagle nie wiadomo skąd, spotkał wróżkę. Witaj jestem wróżka i spełnię Twoje życzenie. Jasiu długo nie namyślając się powiedział:
"Nie chce już chodzić dłużej do szkoły."
Wróżka machnęła różdżką fryk pyk.Od tego czasu Jasio jeździ na wózku inwalidzkim.
Vi_Kikimora napisał/a:
Wróżka machnęła różdżką fryk pyk.Od tego czasu Jasio jeździ na wózku inwalidzkim.
to chyba był kij bejsbolowy a nie różdżka
Poproś, żebyś nie musiał już nigdy więcej pisać...
podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Co zrobić by dzieci z Ugandy nie chodziły głodne? ....
....
....
....
....
Up🤬lic im nóżki.
podpis użytkownika
Z prawej ręką z prawej ręką. Na dole nogi a ...
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
To już chyba lepszy był oryginał gdzie gośc chciał mieć c🤬ja do podłogi i mu nogi uj🤬a.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
VeIture napisał/a:
To już chyba lepszy był oryginał gdzie gośc chciał mieć c🤬ja do podłogi i mu nogi uj🤬a.
Ty ale... a c🤬j tam, nie będę nic pisać.
darek1234 napisał/a:
Poproś, żebyś nie musiał już nigdy więcej pisać...
Spotyka Jasio darek1234 , jako że jest kulturalny mówi do Jasia dzień dobry.
Jasio odpowiada:
Jak ciebie zobaczyłem to już samo dzień......
Kawał z dziedziny "uważaj czego sobie życzysz, bo może się spełnić"
To już trzeba mieć jakieś ostre niedoj🤬ie mózgowe, żeby wrzucić tak nieśmieszne gówno i liczyć, że się komuś spodoba.
-Jak się nazywa gościu od rynien?
-Rynkowski
"i nagle nie wiadomo skąd, spotkał wróżkę. " Widać, że język polska to trudna język
Jasiu popełnił podstawowy błąd, przegrywa. Jeśli wybierasz życzenie to musisz powiedzieć co chcesz robić a nie czego nie chcesz. Jasiu jest idiota który widzi jedynie problem a nie potrafi przekierować swojej uwagi na rozwiązywanie takich problemów, przez co dzięki temu genowi ,,użalania się" stracil szansę na odmianę swojego życia tylko dlatego że żyje w problemie a nie dazy do rozwiązania takiego problemu. Prawdopodobnie Jasiu jest Lewakiem albo Konfederata.