Kod:
Mariusz Pudzianowski narzekał już kiedyś w wywiadzie, że nękają go jacyś geje proponujący zboczony seks. Inspiruje ich ponoć jego pseudonim "Dominator". Wiele sobie po nim obiecują.
W wywiadzie dla lookr.tv Pudzian grozi im poważnymi konsekwencjami:
- Gdybyś dziś spotkał jednego z tych facetów, takiego najbardziej upierdliwego, co w mailach seks proponował, co byś mu powiedział lub co zrobił?
- Mówiąc krótko: Nie jestem tolerancyjny co do niektórych panów. Niech ode mnie się odpier... wszego maja. A co bym zrobił? Bejsbola w dupę bym mu wsadził!
Zrobiło się groźnie...
źródło
gab.
2010-02-20, 9:32
zakaz pedałowania !!!!!!!!!!!!!!!
to teraz skrzynka pudziana rozgrzeje się do czerwoności z prośbami o bejsbole, słoiki i inne gaśnice...
r................b
2010-02-20, 11:37
haha dopiero teraz sie nie bedzie mogl opedzic od kuszacych propozycji, choc z drugiej strony wg mnie w dosc brutalny sposob ujawnil sie ze swoim brakiem tolerancji.
On nie ujawnił się ze swoim brakiem tolerancji, on tylko stwierdził ze jakby spotkał kogoś kto wyjątkowo nachalnie nakłania go do seksu,to ten dostałby więcej niż mógłby prosić...
t................n
2010-02-20, 12:18
połowa bohaterów naszego harda teraz będzie wysyłac 2x więcej maili ;p
Jutrzejsze fakty TVN : "Mariusz Pudzianowski został oskarżony przez związek gejów polskich o zniewagę, groźby oraz zastraszanie".
P................e
2010-02-20, 12:26
Z................m
2010-02-20, 12:34
Cytat:
Jutrzejsze fakty TVN : "Mariusz Pudzianowski został oskarżony przez związek gejów polskich o zniewagę, groźby oraz zastraszanie".
Jakie zastraszanie? On chciał dobrze!
Ale on napisał, że to w TVNie będzie;]
q................v
2010-02-20, 12:54
pedałów nie lubi ale bejsbola w dupe by wsadzil
s_LP
2010-02-20, 14:33
niby nie lubi, a kusi j🤬iec
h................k
2010-02-20, 14:44
on tak tylko pisze, że nie lubi; tak naprawdę to przerzucił się z strongman na to-boxo-coś tylko po to, żeby móc częściej dotykać męskie ciało
s................t
2010-02-20, 15:22
ech Pudzian i jego blyskotliwe wypowiedzi
eee jem nią?
W................o
2010-02-20, 17:29
Powinien zajrzeć na sadistic do działu hard