Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Wsadziłbym mu bejsbola w dupę !
konto usunięte • 2010-02-20, 9:26
Kod:
Mariusz Pudzianowski narzekał już kiedyś w wywiadzie, że nękają go jacyś geje proponujący zboczony seks. Inspiruje ich ponoć jego pseudonim "Dominator". Wiele sobie po nim obiecują.

W wywiadzie dla lookr.tv Pudzian grozi im poważnymi konsekwencjami:

- Gdybyś dziś spotkał jednego z tych facetów, takiego najbardziej upierdliwego, co w mailach seks proponował, co byś mu powiedział lub co zrobił?

- Mówiąc krótko: Nie jestem tolerancyjny co do niektórych panów. Niech ode mnie się odpier... wszego maja. A co bym zrobił? Bejsbola w dupę bym mu wsadził!

Zrobiło się groźnie...   

źródło
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gab. 2010-02-20, 9:32 16
zakaz pedałowania !!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
Pener 2010-02-20, 11:09 2
to teraz skrzynka pudziana rozgrzeje się do czerwoności z prośbami o bejsbole, słoiki i inne gaśnice...
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-20, 11:37 2
haha dopiero teraz sie nie bedzie mogl opedzic od kuszacych propozycji, choc z drugiej strony wg mnie w dosc brutalny sposob ujawnil sie ze swoim brakiem tolerancji.
Zgłoś
valkyros 2010-02-20, 11:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-20, 12:18 1
połowa bohaterów naszego harda teraz będzie wysyłac 2x więcej maili ;p
Zgłoś
teken 2010-02-20, 12:21 1
Jutrzejsze fakty TVN : "Mariusz Pudzianowski został oskarżony przez związek gejów polskich o zniewagę, groźby oraz zastraszanie".
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-20, 12:26 15
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-20, 12:34
Cytat:

Jutrzejsze fakty TVN : "Mariusz Pudzianowski został oskarżony przez związek gejów polskich o zniewagę, groźby oraz zastraszanie".

Jakie zastraszanie? On chciał dobrze!
Zgłoś
neonadis 2010-02-20, 12:47
Ale on napisał, że to w TVNie będzie;]
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-20, 12:54 2
pedałów nie lubi ale bejsbola w dupe by wsadzil
Zgłoś
s_LP 2010-02-20, 14:33 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-20, 14:44
on tak tylko pisze, że nie lubi; tak naprawdę to przerzucił się z strongman na to-boxo-coś tylko po to, żeby móc częściej dotykać męskie ciało
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-20, 15:22 1
ech Pudzian i jego blyskotliwe wypowiedzi

eee jem nią?
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-20, 17:29
Powinien zajrzeć na sadistic do działu hard
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem