Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-02-09, 15:54 4
j🤬e ścierwa
Zgłoś
kotorminator 2018-02-09, 16:08 6
@HeMan123
Eeee daj spokój, nie tarasował zbyt długo drogi. A Ty go zaraz od "ścierwa".
Zgłoś
Essent 2018-02-09, 17:05 17
Upadł i nikt nie pomógł ok.Ale jak ta ślepa k🤬a go potrąciła to się wk🤬iłem.Ludzie to k🤬y
Zgłoś
siwybis 2018-02-09, 18:17 7
Kacapa nazywasz człowiekiem? Przepraszaj na szybko wszystkich tu obecnych.
Zgłoś
TT4 2018-02-09, 18:21 5
siwybis napisał/a:

Kacapa nazywasz człowiekiem? Przepraszaj na szybko wszystkich tu obecnych.

Zgłoś
konto usunięte 2018-02-09, 18:21 1
to k🤬y nie ludzie , nic mi więcej do głowy nie przychodzi , sowieci j🤬i
Zgłoś
~Velture 2018-02-09, 18:24
Ma być mi żal kogoś kto nie potrafi wstać o własnych siłach będąc w wieku produkcyjnym?
P🤬lę. Wywrócić się to normalna sprawa. Każdemu może się przytrafić ale jak ktoś w takiej sytuacji nie potrafi wstać i blokuje ulicę to sam sobie winien.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
dzaanas86 2018-02-09, 18:29 3
Jeden naj🤬y się poślizgnął a drugi naj🤬y po nim przejechał. Rosja lub prędzej ukreaina
Zgłoś
damianek222 2018-02-09, 21:10 2
@~Velture pogadamy jak tobie lub twojej rodzinie przytrafi sie cos podobnego, twardzielu
Zgłoś
Pawlogen 2018-02-09, 22:18 3
Velture i tak k🤬a nie dogonisz Laoli i Abraxusa nawet k🤬a nie próbuj
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-02-09, 22:29 2
@~Velture bo przecież nie ma np ludzi chorych (na pierdyliard przeróżnych poważnych chorób) wśród ludzi młodych, skąd. Wcale nie jest tak, że człowiek młody, może być niemal kompletnie pozbawiony sił, np dla tego, ze kuruje się po niedawnym wypadku. Nie wiem co ćpiesz, ale rozum opuszcza Cię ostatnio bardziej i bardziej. Skończ zanim zamienisz się w zombie i samemu staniesz się człowiekiem w wieku produkcyjnym który nie będzie sam w stanie przejść przez jezdnię.
@Pawlogen bo ja wiem... mnie sprowokował ale w sumie z tego co pisze Loaloa to się śmieje, mając do czynienia z obvious trollem w 95% jego postów i nie mam nawet zamiaru silić się na odpowiedzi. Velture jednak do niedawna pisał z sensem. No nic.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-09, 23:16
Czytać qierwa ...Stop znak.
Zgłoś
HalfGod 2018-02-09, 23:37
czego chcecie w końcu pomogli
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-09, 23:39
orisuniek napisał/a:

Ale jak ta ślepa k🤬a go potrąciła to się wk🤬iłem

Ja tam się uśmiałem z tego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem