📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

Lubię takie filmiki, w których można od razu, ze stuprocentową dokładnością ocenić poziom inteligencji narratora

Jak dla mnie był tam faul, czerwona kartka i rzut karny. A znam się, jestem sędzią piłkarskim.

Koleś się przewrócił i od razu na sadola to wrzucasz? Jeszcze jakby chociaż kropla krwi mu uleciała, ale nie...

Loża szyderców bawi się w najlepsze. Lepiej ruszcie dupy bo sami tłuszczem zarośniecie

Panowie na trybunach reprezentuja pewien specyficzny typ mlodziezy, charakteryzujacej sie wyjatkowo wysokim poziomem zezwierzecenia i agresji. W imie rownosci i tolerancji nasze wspaniale panstwo nadalo tym osobnikom prawa obywatelskie w zwiazku z czym, niestety, spoleczenstwo jest zmuszone do zaakceptowania obecnosci tego podgatunku w zyciu codziennym. Najczesciej spotykana reakcja wsrod ludzi kulturalnych bedacych swiadkami zachowan wyzej wymienionej grupy jest wstyd, zazenowanie, obawa o wlasne bezpieczenstwo. Najczesciej spotykani na klatkach schodowych oraz placach zabaw w letnich godzinach wieczornych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie