📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:08

Może i Polacy są biedni i niedoceniani na świecie, ale nigdy nie będe żałował, że urodziłem sie w Polsce! Mamy najlepsze kobiety na świecie i tylko rząd do wymiany ^^

@up
Racja. Niestety to TYLKO rząd to AŻ. Praktycznie niewykonalne działanie.
Racja. Niestety to TYLKO rząd to AŻ. Praktycznie niewykonalne działanie.
FoxBlade napisał/a:
Może i Polacy są biedni i niedoceniani na świecie, ale nigdy nie będe żałował, że urodziłem sie w Polsce! Mamy najlepsze kobiety na świecie i tylko rząd do wymiany ^^
Widocznie jeszcze nie dotarło do ciebie w jakim kraju żyjesz.

Narzekacie Na Polske a pojedzcie na Ukraine byłem w 2012 tam raz i ku/wa nigdy wiecej !!!!!
Przy tym co widziałem To Polska to Kraj Mlekiem i Miodem Płynacy
Wszystko się sypie Smród dzieci porzucone lataja po smietnikach przy nowych samochodach merolach itp stare wołgi Wielu Ukraincow mysli ze Polska to bardzo bogaty dla nich kraj i chce tu mieszkac .Dodam że niektore Produkty kosztuja tam wiecej niz w Pl Szczególnie Mięso.Cieszę się żę urodzilem się w PL bo zawsze mogłem tam i dopiero poczułbym co to bieda !!!
Przy tym co widziałem To Polska to Kraj Mlekiem i Miodem Płynacy
Wszystko się sypie Smród dzieci porzucone lataja po smietnikach przy nowych samochodach merolach itp stare wołgi Wielu Ukraincow mysli ze Polska to bardzo bogaty dla nich kraj i chce tu mieszkac .Dodam że niektore Produkty kosztuja tam wiecej niz w Pl Szczególnie Mięso.Cieszę się żę urodzilem się w PL bo zawsze mogłem tam i dopiero poczułbym co to bieda !!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie