Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Wszystko o jedzeniu z McDonald's
konto usunięte • 2012-01-03, 14:54
Frytki wygrywają wszystko

Angielski nie jest bardzo potrzebny, ale jak coś to napisy na czarnym tle oznaczają ilość tygodni.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-03, 17:57
Ruscy mają swoje batoniki dla astronautów w schronach przeciwatomowych.
Amerykańce ładują do takowych frytki z Maca i olej ze swoich Fordów
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-03, 17:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-03, 17:58 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-03, 18:05
@ dth
gówno prawda, po świętach ile żarcia u mnie na balkonie stoi i się nie psuje a stoi czasem długo i też wygląda jak nowe.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-03, 18:09
Czytałem o tym kolesiu w podręczniku od Angielskiego w podstawówce.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-03, 18:11
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-03, 18:16 2
Jak tak na to patrzę to myślę, że zgłodniałem
Zgłoś
Curtis 2012-01-03, 18:16 1
Wszystko fajnie, ale i tak jak zjesz to na 2 dzień to wysrasz...
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-03, 18:23
DemoneyesKyo napisał/a:

Czytałem o tym kolesiu w podręczniku od Angielskiego w podstawówce.

Twój wiek 30 lat
Ten facet ma koło 40 lat
Filmik ma maks 5 lat
załóżmy, że miałeś angielski w podstawówce gdy miałeś 12 lat zatem:
30-5=25=tyle miałeś lat jak filmik wszedł do sieci
25-12=13= tyle lat temu w SWOIM podręczniku od anglika czytałeś o tym gościu.
Wniosek:
Na sadolu nie wolno kłamać

I film nie ma 13-nastu lat ;D
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-01-03, 18:35 2
Zgłoś
morela 2012-01-03, 18:41
Kamyk5011 napisał/a:

@ dth
gówno prawda, po świętach ile żarcia u mnie na balkonie stoi i się nie psuje a stoi czasem długo i też wygląda jak nowe.

wiemy ziomuś

Zgłoś
konto usunięte 2012-01-03, 18:51
@up
Bez takich ludzi nie byłoby z kogo ;D
Zgłoś
Cossmos 2012-01-03, 20:06
E tam, i tak swoje fryteczki najlepsze. McDonaldy i KFC pociskają jakieś zwiędłe dziadostwo.
Zgłoś
dth 2012-01-03, 20:13
@Kamyk5011

Jeśli na balkonie masz około 20 stopni przez 10 tygodni, to moja teoria rzeczywiście jest gówno prawdą. Masz? ; ) Wtedy z kolei pojawia się pytanie, dlaczego po świętach trzymasz jedzenie przez 2.5 miesiąca...
Zgłoś
tomsson 2012-01-03, 20:14
Chetnie pograzylbym mcdonalda, bo znam pewne sekrety, ale niestety nawet taka instytycja jak sanepid musi sie zapowiadać.

Nie pozostalo mi nic innego jak sie powiesic. Moze moj pies wrzuci film na harda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem