Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Wszystko o jedzeniu z McDonald's
konto usunięte • 2012-01-03, 14:54
Frytki wygrywają wszystko

Angielski nie jest bardzo potrzebny, ale jak coś to napisy na czarnym tle oznaczają ilość tygodni.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-03, 20:47
tez mi nowina ze jedzenie sie psuje po kilku tygodniach, nikt nikogo nie zmusza do jedzenia w Mc-u wolna wola a jedzenie i tak na drugi dzien albo jeszcze tego samego dnia wysracie. zadny pokarm ktory sie kupuje w sklepie nie jest wolny od chemii i to zadna nowina, wedlina swierzutka w sklepie ma conajmniej 2-3tyg lezakowania w hurtowni za soba a miesa w niej jest max 30%. ameryki gosciu nie odkryl
Zgłoś
Keepo 2012-01-03, 21:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Shane88 2012-01-03, 22:48
w następnym filmiku koleś robiący to doświadczenie będzie wkładał sobie te słoiki w dupe
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-03, 22:54
a jak mają się psuć frytki jak to sam tłuszcz..
Zgłoś
olo1990pl 2012-01-03, 23:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-03, 23:24 1
Zgłoś
WhyMe? 2012-01-03, 23:32
Oglądając zrobiłem się głodny i pojechałem do Maka się najeść, dzięki!
Zgłoś
vajron 2012-01-03, 23:56
Zgłoś
freaky 2012-01-04, 13:56
steku napisał/a:

Twój wiek 30 lat
Ten facet ma koło 40 lat
Filmik ma maks 5 lat
załóżmy, że miałeś angielski w podstawówce gdy miałeś 12 lat zatem:
30-5=25=tyle miałeś lat jak filmik wszedł do sieci
25-12=13= tyle lat temu w SWOIM podręczniku od anglika czytałeś o tym gościu.
Wniosek:
Na sadolu nie wolno kłamać

I film nie ma 13-nastu lat ;D

Za to frytki pewnie już tak i niedługo przebiją słynne konserwy ze Szwecji. Fajnie wiedzieć że coś po ludziach pozostanie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-04, 14:46 1
Ku*ewsko denerwuje mnie taka nagonka na mc syfy. Nie masz ochoty żreć tego dziadostwa to nie jedz. Ja zajebiście lubię to gó*no i nawet gdyby mi ktoś powiedział ,że dostanę kiły od wpierniczania pikatnych kurczakburgerow to i tak bym to robił. Po za tym co z tego ,że ileś sobie tam jakaś kanapka poleży ? Przychodzisz-zamawiasz-jesz. Na pamiątkę sobie mam zabrać? Lepszy McDonald kontrolowany regularnie przez sanepid niż Restauracja u babci Bronki, która pewnie w trakcie robienia Twojego schabowego, grzebie sobie w nosie bądź drapie się po dupie.
Zgłoś
tomsson 2012-01-08, 21:08
@up

Blogoslawieni, ktorzy nie widzieli a uwierzyli.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem