Frytki wygrywają wszystko
Angielski nie jest bardzo potrzebny, ale jak coś to napisy na czarnym tle oznaczają ilość tygodni.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-01-03, 15:46
Frites of God
konto usunięte
2012-01-03, 15:53
Jak nokia przestała robić model 3310 zajęła się produkcją frytek.
konto usunięte
2012-01-03, 17:21
@up
Nie trzeba być omnibusem żeby posypać kawałek usmażonego ziemniaka solą, która ma właściwości bakteriobójcze
konto usunięte
2012-01-03, 17:25
konto usunięte
2012-01-03, 17:25
@up
to zrób sobie kanapkę i postaw na parapecie to po tygodniu będzie nieciekawie wyglądała, a tam wszystko leżało 10 tygodni i np takie frytki wyglądały jak świeże...
mogłem też napisać Ci, że jesteś debilem, ale chcę abyś w życiu coś zrozumiał...
Jedz frytki to się nie zestarzejesz
i czego mial dowiesc ten eksperyment? te frytki w żołądku i tak sie strawią...
no jak się nie ma kwasu w żołądku, to tak to wygląda...
konto usunięte
2012-01-03, 17:32
dth
2012-01-03, 17:34
chodzi o to, że naturalne produkty się psują... jeśli coś może stać 10 tygodni i wyglądać jak nowe, to znaczy że w środku jest cala tablica Mendelejewa. To, że się strawi to nic dziwnego, ale na bank nie jest to coś co powinieneś jeść.
Swoją drogą mogli to wszystko wsadzić do kwasu solnego =D
konto usunięte
2012-01-03, 17:38
Frytki były szprycowane