👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

aha, roll nizej z nadzieją, że zapomnę szybko o tym czymś. Mówiąc ''czymś'' a właściwie pisząc nie mam na myśli tego obrazka tylko ciebie,
Jaka wtopa? Przecie amerykańce ciągle myślą, że Europa to państwo w Afryce

skoro jesteśmy 100 lat za murzynami to jak mają wyglądać w przyszłości Polacy?
murzyni nas wygonią do Afryki
murzyni nas wygonią do Afryki

Uwierz mi, w naszej krwi plynie kurewska nienawisc do innych ras a więc to nie jest możliwe
ah ci rozgarnięci amerykanie . . . Ciekawe jakby tam wyglądał "reprezentant" ich kraju. . .

2999? hmm to pewnie reprezentanci republik należących do wielkiego mocarstwa Indyjsko-Chińskiego

Hiszpania,Francja i Polska reprezentowane przez ciemniejszych niż Maroko i Iran
To jeszcze fake ale może być prawdą za 50 lat.
To jeszcze fake ale może być prawdą za 50 lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie