_................_
2013-11-27, 20:39
Bu
hahahaha! 
Dziękuję za uwagę.
aaaa, czyli jak jakiś "fanpage" pokazuje prawdę jak wygląda islam to jest ok, a jak sobie takie gówno siedzi
facebook.com/pages/Meczet-w-ka%C5%BCdej-gminie-TAK-dla-Islamu-w-Polsce... po setkach zgłoszeń to jest ok i tym się nikt nie zainteresuje, nieważne że jest to troll, w takim razie ja też mogę założyć stronę obrażającą islam, a potem powiem że to tylko troll...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
F................g
2013-11-27, 21:28
Haaaa,Juz tak mam lep zryty przez sadistic,że zobaczyłem k🤬sa na głowie tego brudasa
wchodźmy im w dupę i zapraszajmy do Polski / "ciapaci" "brudasy" i "bydło" - straszne określenia ciapatych...szkoda gadać
l................6
2013-11-28, 1:18
jak nic nie zrobimy to nas zjedza wzór na przecietna polska rodzine teraz to 2+1 u nich 1m+3k=12!!!!!!!!!!
całe szczęście że to dalsza rodzina ale mam dwie kuzynki jedna wc🤬j brzydkia i tłusta jak wieprz a druga tępa jak but...maciora wyszła za jakiegoś kozojeba poznała w Tunezji tam ją wyr🤬ał i zlał się piździe w p🤬dę przywiozła 2 "pamiątki z wakacji" jedno gówno w brzuchu i kochanka egzotiko na szczęście sp🤬olili do niemiec gdyż parę razy jej fagas kozojeb dostał srogi wp🤬l od miejscowej młodzieży za co chwała im za to zaś druga ta tępa jak to nieudacznik życiowy sp🤬oliła na wyspy w celu zarobkowym i lepszego bytu tam poznała ciapka również ją zalał i niedawno wysrała młode na szczęście tu nie wraca cała rodzina targa z nich łacha jak c🤬j zawsze najmądrzejsze gwiazdunie co zawojują świat ...kończąc napiszę jeszcze jedno c🤬j im w dupe a allahowi nawet dwa
Najwazniejsza rzecza w ich religii jest ksiazka ktora nawoluje do nienawisci religijnej,wiec samo posiadanie koranu powinno byc z gory rozpatrywane przez prokurature. KAZDY ciapek to ekstremista, nie istnieje gownoglowy ktory nie ma radykalnych pogladow, NIE ISTNIEJE. Oni tylko nie mowia o tym glosno jak jest ich malo w spoleczenstwie.
R................o
2013-11-29, 12:00
Gazeta Wyborcza rzuca się, bo ktoś Islam obraża? To jakby Hiter był wstrząśnięty faktem, że żołnierze Amerykański jeńców wykańczają.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
przepraszam bardzo, a gdzie jest napisane że słowa "miasto bez islamu" to nawoływanie do nienawiści na tle religijnym????
czy ktoś tymi słowami każe ci kogoś nienawidzić?
a jak brudasy wołają allach jest wielki to mnie to nie obraża?
i to że uważają że to ich bóg jest jedynym najważniejszym bogiem to mnie to nie obraża?
jeśli ty zaprzeczysz ich ideologie to cię zajebią tępym nożem w biały dzień nawet w supermarkecie
ale jeśli my napiszemy głupi temat jakieś tam miasto bez jakiejś tam religii to cię k🤬a zamkną na 2 lata no k🤬a gdzie tu sens??!!
te sk🤬ysyny robią nam potop szwecki a my ich zapraszamy i dajemy jeszcze kapcie żeby się rozgościli
zadajcie sobie pytanie skoro ich obraża krzyż na jakiejś wieży kościoła czy na szyi prezenterki w tv to czy nas może obrażać ich pół księżyc?
k................n
2013-11-29, 12:30
Nasza Wspólnota Europejska nie broni naszego państawa bo nasze państwo prawie już nie istnieje! to jest jakaś masakra jesteśmy świadkami tragedii;-( boje sie
N................y
2013-11-29, 12:37
Brak mi słów, nie ma to jak żyć w kraju demokratycznym bez demokracji.
Naprawdę, media balansują na cienkiej czerwonej linii. Ludzie już są wk🤬ieni, a oni jeszcze dokładają do pieca.
L................o
2013-11-29, 12:38
"Poprawność polityczna to piękna rzecz, pozwalająca mówić to co chcesz w ramach przyzwoitości... No chyba że jesteś biały, ty j🤬y rasisto!"
Bo to brudne ścierwa