podpis użytkownika
discord.gg/DcuuB64s66Social Media
Wydaje mi się, że ludzie naprawdę przestali używać mózgu i myśleć o tym, co robią, ba. Mogłabym nawet rzec, że polowa społeczeństwa po 2000 roku jest jakaś ułomna i spowolniona umysłowo. Co się stało? Przecież takie logiczne rzeczy powinien każdy człowiek znać…
A masz, niech strace, postawię ci piwo (ale bez soku) bo jak na kobitę to nawet dobrze gadasz.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Wydaje mi się, że ludzie naprawdę przestali używać mózgu i myśleć o tym, co robią, ba. Mogłabym nawet rzec, że polowa społeczeństwa po 2000 roku jest jakaś ułomna i spowolniona umysłowo. Co się stało? Przecież takie logiczne rzeczy powinien każdy człowiek znać…
widzisz w szkole uczą dzieciaków mnóstwo bzdur, teorii, wzorów, ale ta wiedza w większości się do niczego nie przydaje, kończą szkołę i nie potrafią załatwić prostych spraw w urzędzie, samodzielnie naprawić roweru czy ogarnąć tematu że metan może powstać z gnicia materiałów organicznych i gromadzić się w rurach kanalizacyjnych a wystarczy już 5% aby stworzyć mieszaninę wybuchową, do tego wiedza z tictioków, instagrama i od takich autorytetów jak fitlovers (coronavirus ginie w 27c a wiec pij letnią wodę aby go zwalczyć czy jakoś tak było) i mamy stado debili zamiast zdrowego społeczeństwa, do tego te pseudoprofesory i pseudodoktory (mam mało który ma ten tytuł w rzeczywistości) już od szkoły podstawowej wpajają tym idiotom lewicową ideologię i brednie że każdy jest równy i ma równe szanse w życiu, mimo że to p🤬lenie nie ma żadnego pokrycia w życiu
Wydaje mi się, że ludzie naprawdę przestali używać mózgu i myśleć o tym, co robią, ba. Mogłabym nawet rzec, że polowa społeczeństwa po 2000 roku jest jakaś ułomna i spowolniona umysłowo. Co się stało? Przecież takie logiczne rzeczy powinien każdy człowiek znać…
To celowa robota!Świat ma się zwijać nie rozwijać!Krecią robotę w tym celu robią media!Bardzo wydajnie wytrawiają z mózgu ludzkie mózgoczaszki!Są bardzo wydajne i skuteczne!Co do petard-"serce roście" patrząc na takie "wypadki przy odpalaniu,bo........

Wydaje ci się. Kiedyś nie było kamer w telefonach, a wcześniej nawet internetu. Nie dało się nagrać debilnych akcji ani opublikować.
Co on w tych wiadrach niesie ?
Paliwo rakietowe, z którego wydziela się metan.
Co on w tych wiadrach niesie ?
Paliwo rakietowe, z którego wydziela się metan.
nie wygląda na inżyniera. Pewnie gutter oil
podpis użytkownika
ble ble ble...Wydaje mi się, że ludzie naprawdę przestali używać mózgu i myśleć o tym, co robią, ba. Mogłabym nawet rzec, że polowa społeczeństwa po 2000 roku jest jakaś ułomna i spowolniona umysłowo. Co się stało? Przecież takie logiczne rzeczy powinien każdy człowiek znać…
A tu masz rację niezależne źródła podają że po 2000 roku z powodu ogólnodostępnego internetu iloraz inteligencji młodym ludziom spada średnio 3 procent co 7 lat i w dorosłym życiu niektóre jednostki mają spadki nawet ponad 10 procent do ich rodziców czy dziadkow, i to się pogłębia ,bo Internet nie rozwija pracy mózgu ani. Nie zmusza do jego ćwiczenia, taki naukowy bełkot można znaleźć w sieci na zagranicznych portalach
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"