Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wychowany w chlewie
BongMan • 2013-09-19, 16:32
W dniu dzisiejszym, około godziny 15:40 byłem świadkiem nieciekawej sytuacji.

Otóż na skrzyżowaniu ulic 3-go maja i Stanisława Staszica (obok CH Plejada) w Sosnowcu, stał przede mną żółty fiat panda na dąbrowskich tablicach (SD) należący do lub reklamujący footballcenter.pl, co wnioskuję po naklejkach z tyłu auta.

Kierowca tego auta ordynarnie wyp🤬olił paczkę po chipsach (top chips, wszystko widziałem, świniaku) na środku skrzyżowania i nie zadał sobie nawet trudu żeby ją zgnieść, przez co pofrunęła pędzona wiatrem. Prosiak odjechał świńskim truchtem, przez co nie zapamiętałem w całości numerów.

Z tego miejsca chciałbym ci, brudasie niewychowany, życzyć, by żona puściła ci się z niemcem, a dzieci makaronem obrosły. Wiedz też, że podobną do tej wiadomość wysłałem na footballcenter, by wiedzieli z jakim brudasem i j🤬ym leniem, któremu nie chce się paczki wyrzucić do najbliższego śmietnika, mają do czynienia. Jeśli nie mają całej floty żółtych pand, to na pewno cię skojarzą. Ciesz się, że nie mam w aucie rejestratora, bo byś był teraz w naprawdę głębokiej dupie.

Żryj gruz, flejtuchu.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
zsakuł 2013-09-19, 16:35 135
BongMan ostatni sprawiedliwy na tym j🤬ym świecie

podpis użytkownika

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
MocnyFull 2013-09-19, 16:39 1
ludzie codziennie wyrzucają śmieci czy to przez szybę samochodu, czy do lasu. Drogi BongManie, świata nie zbawisz jak napiszesz o tym na sadolu, szczególnie że jest małe prawdopodobieństwo że gość ma tu konto i to zobaczy.

Tak czy inaczej śmieciuchów trzeba tępić.

podpis użytkownika

7% złagodzi Kiepskich życie
Zgłoś
b................ę 2013-09-19, 16:39 38
Jeździ żółtą pandą i wp🤬la czipsy z biedry - można mieć bardziej zj🤬e życie?

Zaraz zaraz...ja mam bardziej zj🤬e życie
Zgłoś
Loq14 2013-09-19, 16:41 43
Co się k🤬a dziwisz to przecież Sosnowiec.
Zgłoś
Lolo18 2013-09-19, 16:42
Zadzwoń k🤬a na policje pajacu a nie się opowiadasz tutaj c🤬j mnie interesuje że ktoś wyrzucił paczkę po chipsach wielka tragedia się stała.
Zgłoś
l__s2 2013-09-19, 16:45 4
BongMan napisał/a:

w Sosnowcu

wszystko jasne...
Zgłoś
sskull 2013-09-19, 16:54 39
W Sosnowcu to normalne, tam wszystko im z rąk wypada
Zgłoś
tds1974 2013-09-19, 17:06 54

podpis użytkownika

Zgłoś
osiek92 2013-09-19, 17:06
Bangman, ty podp🤬laczu
Zgłoś
M................1 2013-09-19, 17:35 5
BongMan - jak go nie lubię i nigdy się z Nim nie zgadzam, tak tym razem przyznam mu rację. Ziarnko do ziarnka i może kiedyś wypleni się to tałatajstwo wywalające śmieci gdzie popadnie. Jakoś np. niemcy mogą mieć u siebie czysto, a my sramy obok kibla we własnym domu.
Zgłoś
Old.Mc.Boner 2013-09-19, 18:42 3
BongMan - Rycerz z Sosnowca

podpis użytkownika

Sanity is for the weak
Zgłoś
J................3 2013-09-19, 18:44
Cytat:

przepadnij podrzucie
Zgłoś
S................c 2013-09-19, 18:46 1
K🤬a: O