podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.

Prawdziwych przyjaciół, poznaje się w biedzie… drugi smarkacz sp🤬olil.
Ty w jego wieku pewnie plułeś na pana, żeby kolegę puścił

Prawdziwych przyjaciół, poznaje się w biedzie… drugi smarkacz sp🤬olil.
Ty ale ile oni mieli lat ? Przecież to nawet nastolatki nie są. Co miał w wieku 8 czy 10lat startowaćć do dorosłego gościa? Ciekawe jaki Ty byłeś w tym wieku odważny.. z za klawiatury to sobie możesz być.

Ty w jego wieku pewnie plułeś na pana, żeby kolegę puścił
Nie, bo nie miałem kolegów i rodzice zawieszali mi kiełbasę na szyję, żeby chociaż psy się ze mną bawiły.
Nie, bo nie miałem kolegów i rodzice zawieszali mi kiełbasę na szyję, żeby chociaż psy się ze mną bawiły.
raczej zawieszali kiełbasę na kiełbasę
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Jednak nie Sebix z Grażyną odchowani na TVNnie, oni by oskarżyli o napaść na dziecko.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Normalni rodzice podziękowaliby nieznajomemu za darmową lekcję.
Jednak nie Sebix z Grażyną odchowani na TVNnie, oni by oskarżyli o napaść na dziecko.
Jesteś jednak poj🤬y, albo samotny. Nie dziwię się, bo to typowe dla zwolenników Pierdnij i Spocznij. Lekcja lekcją, ale... ciebie też w ich ramach kopali? Spodobało ci się to?

raczej zawieszali kiełbasę na kiełbasę
Tak. Takie sytuacje tez miały miejsce!
Jesteś jednak poj🤬y, albo samotny. Nie dziwię się, bo to typowe dla zwolenników Pierdnij i Spocznij. Lekcja lekcją, ale... ciebie też w ich ramach kopali? Spodobało ci się to?
Wracaj darek do telewizora! Blok reklamowy się zaczyna!
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Normalni rodzice podziękowaliby nieznajomemu za darmową lekcję.
Jednak nie Sebix z Grażyną odchowani na TVNnie, oni by oskarżyli o napaść na dziecko.
Na szczęście to co tam u was w kacapstanie jest uznawane za normalne tu gdzie rezyduję skończyłoby się odsiadką dla pidara bijącego dziecko na ulicy.
Na szczęście to co tam u was w kacapstanie jest uznawane za normalne tu gdzie rezyduję skończyłoby się odsiadką dla pidara bijącego dziecko na ulicy.
Dobrze, że kolejnym razem rozsmarują ci gówniaka po asfalcie, nie przeniesie genu sp🤬olenia dalej