akurat ten krotki film rozj🤬 mnie na lopatki, to jest przeciez genialne
Wersje komiksowe są lepsze.
------------------
------------------
------------------
Więcej na: demland.info/dem/

------------------

------------------

------------------

Więcej na: demland.info/dem/

Nawet w kategorii humoru abstrakcyjnego twórczość Dema jest żałośnie drętwa. Mimo to każdy wyprany bezmózg jara się "k🤬ą" i koślawym jeżem w kolejce.

@BongMan, ty sie zdecyduj, bo postawiłeś mi piwo za komentarz w którym chwale dema, i postawiłeś tez piwo typowi up który go hejci XD

@up
Wypłata pewnie
A co do komiksu - zajebisty ;d A co do dema - śmieszą mnie ludzie którzy są tak ograniczeni że nie rozumieją go. Nie wiem czy jesteście tak głupi że nie dostrzegacie co On przekazuje, czy nie chcecie tego dostrzec.
Wypłata pewnie

A co do komiksu - zajebisty ;d A co do dema - śmieszą mnie ludzie którzy są tak ograniczeni że nie rozumieją go. Nie wiem czy jesteście tak głupi że nie dostrzegacie co On przekazuje, czy nie chcecie tego dostrzec.

@up
to nie kwestia głupoty, tylko po prostu innych to nie bawi. ale i tak haters gonna hate
to nie kwestia głupoty, tylko po prostu innych to nie bawi. ale i tak haters gonna hate
Ban ci za to gówno się należy.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Co wy chcecie od tych jeży?
podpis użytkownika
"Nie jestem z natury zły, nie wk🤬iaj mnie a nic Ci się nie stanie" Mick Thompson