Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mówię, że wszyscy są źli bo sporo fajnych ludzi się jednak poznało, ale buractwa to zawsze jest najwięcej gdzie się nie pojedzie w tej naszej polszy.

no niestety, nazjeżdżało się chamstwa z całej Polski do tej Warszawy to jest. Widać po blachach ile warszawiaków w tej warszawie, chociaż teraz to słoiki biorą auto w leasing to blachy mają często warszawskie.
Nie mówię, że wszyscy są źli bo sporo fajnych ludzi się jednak poznało, ale buractwa to zawsze jest najwięcej gdzie się nie pojedzie w tej naszej polszy.
Taa, teraz to nagle każdy jest rodowitym warszawiakiem z dziada pradziada.

Dobry troll albo debil nieznający topografii.
Co do filmu to jak zwykle "od sloikow, przez słoiki, dla słoików".
Ja jestem warszawiakiem z dziada pradziada ale na szczęście się wyprowadziłem z tej wiochy pełnej słoików.
He he! Chyba Ty! Praga, Bemowo, Czy Ursynów dziadzie pradziadzie???
He he! Chyba Ty! Praga, Bemowo, Czy Ursynów dziadzie pradziadzie???
czyli warszawa dla ciebie to tylko centrum?

Z innej beczki i odnośnie innego tematu- mam podrzucić fotki przednionapędowych BMW1

Kierowcy vw skod audi i porshe to osobny gatunek niedorabanych kretynow ktorych powinno sie utylizowac razem z pojazdem od razu na drodze.
Oświeć nas o jaśnie wszystkowiedzący, które auta jeżdżą dobrze? i którzy kierowcy jeżdżą super??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie