Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pewna Pani mieszkająca (chyba) zagranicą postanawia podzielić się swoimi przemysleniami na temat obecnej sytuacji dotyczących maseczek. Źródło:Twitter

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
T3RMINATOR 2020-08-12, 20:29
Aż mnie ze złości przycisneło i musiałem iść do klopa.
Zgłoś
ra0mir 2020-08-12, 20:39 2
A ja właśnie jestem na urlopie i jeżdżę z rodziną samochodem po europie.
Od 2 dni jestem w czeskiej Pradze...
Widziałem 2, słownie: DWIE, osoby z maseczkami.
Ta szmata ma trochę racji, tv nami steruje.

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
sensualna 2020-08-12, 20:47
DzidaZawodnik napisał/a:

Kolejny k🤬a lewak nawołuje do prześladowania. Może jeszcze zadzwoń do jej pracy, żeby ją wylali. Typowe zwyczaje komuchów k🤬a niewolników j🤬ych.

przecież sama powiedziała że jej nie interesuje co jej znajomi o niej myślą ...
Zgłoś
pitteroo 2020-08-12, 20:50 6
Fajna dupa z ryja, trochę ją poniosło z tym generalizowaniem że wszyscy Polacy to ścierwa, ale człowiek w nerwach czasem powie jedno słowo za dużo, poza tym racja, ludzie bezmyślnie łykają przekaz medialny jak młode pelikany. Obenie przechorowało "pandemię" ok 20mln z populacji co stanowi ok 0,26% ogółu żyjących na ziemi, zmarło ok 0,75mln ludzi przeważnie po 80tym roku zycia, co stanowi 0,0097% ogółu (dane brane z worldometr na dziś sami przeliczcie jak nie wierzycie) a jakiś komuch mudżyn wyszedl jeszcze pół roku temu i nasrał światu w pale pandemię i kazał siedzieć na dupie i nigdzie sie nie kręcić, a świat to łyknął, sam przyznam że w pierwszym miesiącu sam byłem posrany ale szybko mi przeszlo mimo ze jestem z grupy mającej "współistniejącej" Dlatego przybił bym jej piątkę

podpis użytkownika

Ja
Zgłoś
Tom9310 2020-08-12, 21:17 1
Najpierw to weź sobie laluniu leki na uspokojenie bo to co reprezentujesz na tym filmiku pokazuje że nie warto Cię słuchać
Zgłoś
Dupaapud 2020-08-12, 21:28 2
Bardzo ją polubiłem. Ładna i mądra

podpis użytkownika

Dupa apud
Zgłoś
hdposter 2020-08-12, 21:28 1
Zapomniała dodać, że polacy to złodzieje, alkoholicy, ćpuny i dwulicowe fałszywe k🤬y.
Zgłoś
Zjebany_Ryj 2020-08-12, 21:30
Największe antypolskie komunistyczne ściery to socjalistyczna prawica żyjąca z 500+. Darmozjady na zasiłku.

podpis użytkownika

"Normalny człowiek nie zostanie nigdy księdzem" - NAS
Zgłoś
0_rafiks_0 2020-08-12, 21:31 10
Tak się lafirynda relaksuje Dwa czarne baty i pies

Zgłoś
plaskotek 2020-08-12, 21:50 2
oj jak ja kocham mieszkańców Wrocławia
quanta na mera z miasta Hitlera
Zgłoś
Tulkas 2020-08-12, 22:03 1
i cyk do prokuratury z art. 133 KK
Zgłoś
PsikutaBezS 2020-08-12, 22:05 4
Zwiastun nowego filmu Patryka Vegi ?
Zgłoś
Arathnmor 2020-08-12, 22:09 1
Tulkas napisał/a:

i cyk do prokuratury z art. 133 KK

Daj znać jak sprawa znajdzie się w sądzie. Chętnie popatrzę jak ślicznie się kaja albo zasłania bełkotem o zrytej psyche.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
czakalakax 2020-08-12, 22:11
dawac nie na pudelka tylko na wykop - dajcie linka kto to zeby sie rodzina wstydzila
Zgłoś
daniel1040 2020-08-12, 22:14
Dobree, tyle jadu dawno nie widziałem - przynajmniej sie pośmiac można a pani ma wstyd do końca życia i problemy z wyszukaniem pracy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie