Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pewna Pani mieszkająca (chyba) zagranicą postanawia podzielić się swoimi przemysleniami na temat obecnej sytuacji dotyczących maseczek. Źródło:Twitter

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Myslenice 2020-08-12, 22:16 9
To Katarzyna Żukiewicz, żona założyciela FutureNet. I to nie pierwszy jej taki wybryk...
lelum.pl/jej-maz-stworzyl-piramide-finansowa-teraz-atakuje/amp/
Link do źródła dla Kolegi wyżej
mobile.twitter.com/Acneoo/status/1293490333922336770
Zgłoś
IdaEmeanAepSivney 2020-08-12, 22:16
usłyszała w telewizji że pasy ratują życie i j🤬a zapięła
Zgłoś
Konto usunięte 2020-08-12, 22:16 7
Czemu laski, które są tak krótko obcięte w 99% przypadków są poj🤬e? Też to zauwazyliście czy tylko ja mam takie spostrzeżenia?
Zgłoś
KTMracer 2020-08-12, 22:32
Kocham ją
Dobrze gada tylko wulgarnie

podpis użytkownika

No risk, no fun...
Zgłoś
~Dostojny 2020-08-12, 22:34
Myslenice napisał/a:

To Katarzyna Żukiewicz, żona założyciela FutureNet.

Dzięki za potwierdzenie moich domysłów. Tak się właśnie zastanawiałem: Czy to możliwe, że to żona tego naganiacza na shitcoiny?

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Justynka99 2020-08-12, 22:42 5
Stop making stupid people famous.

A najprostsza metoda to konsekwencja. Ze sklepu wyj🤬, z taksówki wyj🤬, do knajpy, czy do fryzjera nie wpuścić. I faktycznie szybko by się sprawa rozwiązała. Ja sama nie panikuje, bo jestem młoda, nie mam żadnych chorób, więc i koronawirus mi nie jest groźny, ale np. w sklepie założę, bo osoba tam pracująca też ma prawo się czuć bezpieczna. Tępa blondie nie ma prawa decydować o czyimś poczuciu bezpieczeństwa.
Zgłoś
willoo 2020-08-12, 22:48
ogień nie kobieta...
Zgłoś
PePetto 2020-08-12, 22:49
Lustra p🤬da w domu niema !!
Zgłoś
Konto usunięte 2020-08-12, 22:50 1
No przecież dobrze mówi, zwłaszcza o pińcet plusach. Takiej wiąchy nie powstydziłby się nawet Zbyszek Stonoga.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-08-12, 22:51 2
adam1212 napisał/a:

Zebym wiedział gdzie K🤬O mieszkasz -to bym cię zabił

Nie pisz tak ,na sadolu też jest psiarnia, admin ma obowiązek podac twój IP, jesli prokurator wyda nakaz .
Zgłoś
Dokurwiator 2020-08-12, 22:55
R🤬ał bym tyle w temacie.
Zgłoś
robur69 2020-08-12, 22:59
Zeby by sobie zrobila.
Zgłoś
ellsworth 2020-08-12, 22:59 9
Sami fani noszenia kagańców. Ja p🤬lę! Eksperyment stanfordzki się udał. Wszyscy potulni jak baranki wykonują najbardziej absurdalne nakazy, bo tak chce 'strażnik' C🤬j tam że sam minister zdrowia mówił że noszenie maseczek jest bez sensu. C🤬j tam że mówił, że on nie nosi bo nie czuje się chory. C🤬j tam że po jednej stronie ulicy jesteś w 'czerwonej strefie' i masz mieć maseczkę a po drugiej stronie w zielonej i nie musisz. j🤬 logikę! Teraz obrót o 180 stopni a tacy potulni więźniowie jak wy szybciutko nakładacie kagańce na ryje. Zaraz znów zakażą wchodzenia do lasów, bo wirusa się w lesie rozniesie, a debile będą posłusznie wykonywać.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-08-12, 23:00 2
qwerq221 napisał/a:

Spoko typiara Trochę mnie wk🤬iło to, że ogólnie o Polakach mówi że to "ścierwo p🤬lone" Tu sie nie mogę zgodzić, ale o cymbałach j🤬ych co noszą te j🤬e maski to jak najbardziej się zgadzam, że to j🤬e bezmózgi.
Polacy na tle innych narodów to akurat są dość mądrzy w Polsce jest spokój nie ma syfu na ulicach ogólnie to piekny kraj i ludzie też są spoko tylko trzeba im dać trochę alkocholu żeby wyjęli kije z dupy... oczywiście z pominięciem patologii.
No tak czy inaczej babka mnie rozbawiła

Jakby było tak zajebiscie jak piszesz to ludzie nie sp🤬alali by zagranicę za chlebem. Nie wiem co ćpiesz poza tvp, ale wypadało by to odstawic. Mądrzy.... hahahaha weź m,nie k🤬a nie rozśmieszaj człowieczku ! Od 30 lat wybieracie te same ryje, tych samych złodzieji! Oprócz masowej schizofrenii macie jeszcze amnezję.
Zgłoś
betonowy_krokiet 2020-08-12, 23:07
Nagrane w PL, chyba Łódź. Pomijając słownictwo to ma wiele racji, Polacy to faktycznie sp🤬olony naród sprzedajnego ścierwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie