Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Przez wiele lat byłem ateistą który wierzył w te brednie że człowiek był kiedyś małpą i ewoluował, wziął się z niczego, od tak z wybuchu.

Bóg istnieje, czy wierzycie w to czy nie. Czasy końca nadchodzą i czeka was wieczne potępienie w piekle jeżeli nie wpuścicie do swojego życia Jezusa.
zbawienie.forumotion.com/f1-sekcja-priorytetowa
O takich rzeczach się nie pisze na forach, nie mówi w telewizji. Nie jestem sam i na tym forum macie ludzi wierzących i ukazujących to co jest zapisane w Biblii.
Jest mi zwyczajnie szkoda tych którzy zasypią komentarze hejtem. Może kiedyś się nawrócicie, czasu nie macie dużo, mi zajęło to ponad 30 lat.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dddt 2016-09-13, 19:21
co za debil, co za debil, co za debil.
Zgłoś
Toolpa 2016-09-13, 23:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-17, 8:48
Maksymilian mistrz trollingu, tyle powiem. Aczkolwiek piw nie nałapał i dobrze mu tak.
Zgłoś
WieprzowinkadlaMuslimka 2016-09-20, 16:06
Dramat...płaska ziemia i tu skończyło się wszystko co chciał powiedzieć.
Rozumiem mieć własne przemyślenia, ale żeby aż tak błądzić?
Bog jest matematyką - samopiszącym się równaniem, a nie starcem na chmurce.....szkoda słów....

obrazki.elektroda.pl/6348345700_1343338190.jpg
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2016-09-22, 4:01
ire09 napisał/a:

Druga sprawa: teoria ewolucji jest do dupy i każdy co zagłębia się w tym temacie o tym doskonale wie. Nie ma dowodów ani na ewolucję, ani na to w jaki sposób z materii nieożywionej powstało życie, ani na to w jaki sposób człowiek jest jedyną myślącą istota na ziemi.

Oczywiście że są dowody na ewolucję - choćby konczyny szczątkowe u waleni. Fakt że NA RAZIE nie ma jednoznacznych odpowiedzi na pytania dotyczące początku i wyjątkowości homo sapiens nie świadczy o nieprawdziwości niezaprzeczalnych faktów dotyczacych m.in. doboru naturalnegi czy strategii przetrwania genów składających sie na teroię ewolucji. Trzeba wyjątkowej ignorancji by w dzisiejszych czasach pisac takie brednie.Howgh.
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-02, 16:14
Zaprzeczenie teorii ewolucji, troche dla Ateistów alternatywy na wielka ideologie Darwinistów Pozdrawiam.

youtube.com/watch?v=QzTQ_anl5Yw

Przypadek ??? NIE SĄDZE

youtube.com/watch?v=6zs7mChHyBM
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem