Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przez wiele lat byłem ateistą który wierzył w te brednie że człowiek był kiedyś małpą i ewoluował, wziął się z niczego, od tak z wybuchu.

Bóg istnieje, czy wierzycie w to czy nie. Czasy końca nadchodzą i czeka was wieczne potępienie w piekle jeżeli nie wpuścicie do swojego życia Jezusa.
zbawienie.forumotion.com/f1-sekcja-priorytetowa
O takich rzeczach się nie pisze na forach, nie mówi w telewizji. Nie jestem sam i na tym forum macie ludzi wierzących i ukazujących to co jest zapisane w Biblii.
Jest mi zwyczajnie szkoda tych którzy zasypią komentarze hejtem. Może kiedyś się nawrócicie, czasu nie macie dużo, mi zajęło to ponad 30 lat.
Zgłoś
dddt 2016-09-13, 19:21
co za debil, co za debil, co za debil.
Zgłoś
Toolpa 2016-09-13, 23:39
Supernatural666 napisał/a:

No tak. Wszystko co udowodnione naukowo jest nieprawdą. A wszystkie bajki typu zmartwychwstania ,urodzenie dziecka przez dziewice i wszystkie inne bajeczki są prawdą... Niech ktoś w końcu udowodni istnienie Boga ,a nie ciągle takie pieprzenie. Czemu akurat mamy wierzyć w takiego Boga który jest opisany w biblii? Skąd wiadomo ,że w biblii nie jest opisana fikcja przez jakiegoś twórce? Równie wiarygodny jest "Władca pierścieni" Tolkiena.

W nicku masz 666. Przypadek? Nie sądzę.

Co do prelekcji (wykładem, to to na pewno nie jest), to ja p🤬lę, jakie gówno. No, aż brak mi słów. Wygląda to tak, jakby się naczytał internetu i postanowił pochwalić tą wiedzą, jak objawioną prawdą.

podpis użytkownika

Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Zgłoś
w................r 2016-09-17, 8:48
Maksymilian mistrz trollingu, tyle powiem. Aczkolwiek piw nie nałapał i dobrze mu tak.
Zgłoś
WieprzowinkadlaMuslimka 2016-09-20, 16:06
Dramat...płaska ziemia i tu skończyło się wszystko co chciał powiedzieć.
Rozumiem mieć własne przemyślenia, ale żeby aż tak błądzić?
Bog jest matematyką - samopiszącym się równaniem, a nie starcem na chmurce.....szkoda słów....

obrazki.elektroda.pl/6348345700_1343338190.jpg
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2016-09-22, 4:01
ire09 napisał/a:

Druga sprawa: teoria ewolucji jest do dupy i każdy co zagłębia się w tym temacie o tym doskonale wie. Nie ma dowodów ani na ewolucję, ani na to w jaki sposób z materii nieożywionej powstało życie, ani na to w jaki sposób człowiek jest jedyną myślącą istota na ziemi.

Oczywiście że są dowody na ewolucję - choćby konczyny szczątkowe u waleni. Fakt że NA RAZIE nie ma jednoznacznych odpowiedzi na pytania dotyczące początku i wyjątkowości homo sapiens nie świadczy o nieprawdziwości niezaprzeczalnych faktów dotyczacych m.in. doboru naturalnegi czy strategii przetrwania genów składających sie na teroię ewolucji. Trzeba wyjątkowej ignorancji by w dzisiejszych czasach pisac takie brednie.Howgh.
Zgłoś
z................6 2016-10-02, 16:14
Zaprzeczenie teorii ewolucji, troche dla Ateistów alternatywy na wielka ideologie Darwinistów Pozdrawiam.

youtube.com/watch?v=QzTQ_anl5Yw

Przypadek ??? NIE SĄDZE

youtube.com/watch?v=6zs7mChHyBM
Zgłoś