👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja Was proszę... skąd się ludziom takie pomysły biorą ??
Impotent umysłowy
Impotent umysłowy

Madame du Barry napisał/a:
szkoda że nie nadziała się na ta poręcz
![]()
szkoda że niemasz więcej oleju w tej pustej głowie

Magik2501 widze ze szybki jestes w ocenie ludzi...
mamusie tez tak poganiasz do kuchni bo dziecku chce sie jesc?
przegladajac liste Twoich dokonan w neci widze ze jestes niezlym tepakiem
mamusie tez tak poganiasz do kuchni bo dziecku chce sie jesc?
przegladajac liste Twoich dokonan w neci widze ze jestes niezlym tepakiem

Napewno daję jej poczucie bezpieczeństwa którego od niego oczekuje...

ParanoiA napisał/a:
szkoda że niemasz więcej oleju w tej pustej głowie![]()
Z takim podejściem to TAM jest Twoje miejsce.

Ciekawe co by ten kretyn zrobił jakby sobie skreciła kark- "Ej, co tak leżysz, nie udawaj ja tylko żartowałem, wstawaj"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie