Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edek_kotek 2020-11-05, 10:58
Wyłapują kiboli ?
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-05, 11:09 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
głest 2020-11-05, 11:12 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xxbartxx32 2020-11-05, 11:29 5
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-11-05, 11:31 41
Zgłoś
Asuritta 2020-11-05, 11:33 14
jak to mówili nowy porządek świata to śmiali się ludzie że teorie spiskowe

teraz każdy kraj mówi Nowa Codzienność...

świat Orwella gdzie bogaci zepsuci skorumpowani będą mordować dla widzimisię innych biedaczków, będą niewolić , będą ich gnoić ... tak się kończy lewacki porządek a nie zdrowy rozsądek
Zgłoś
TrepoPL 2020-11-05, 11:37 4
xxbartxx32 napisał/a:

Ci bandyci w stroju policjanta sami powinni dostać wpie**ol, żeby potem mieć szacunek do ludzi, bo taka pierdoła jaką jest brak maseczki, nie upoważnia ich do traktowania ludzi jak śmieci! Sam nie noszę tej j***nej maseczki, bo po pierwsze nic nie daje, o czym świadczy codzienny przyrost ludzi, u których rzekomo stwierdzono covid, a po drugie, to dziadostwo powoduje niedotlenienie płuc i wiele innych chorób które będą dawać się we znaki w późniejszym czasie.

Typie przestań czytać jakieś pseudonaukowe pierdoły na FB bo wszyscy się z cb śmieją , maseczki powodują niedotlenienie płuc większej głupoty nie słyszłem w życiu chcesz prosty test to włóż na palec pulsoksymetr i sprawdź sobie saturację w maseczce i bez. A niedotlenienie płuc to ty możesz mieć jak założysz worek foliowy na ten głupi łeb.
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-05, 11:49
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2020-11-05, 11:52
qtasiarz napisał/a:

u nas jest coś takiego jak nietykalność cielesna, policjant musiał by prowadzić interwencję wobec obywatela a po za tym nie ma przepisów prawnych karzących nosić maseczkę bo to co jest to tylko "zarządzenie i zalecenie" do noszenia maseczek dlatego nie dostaniesz mandatu od policji bo możesz go nie przyjąć ale oni mogą skierować sprawę do sanepidu i to sanepid cię ukarze stosownie

Teraz te kruwy podpisaly ustawe kowidowa i moga sobie z toba robić co chca. Polecam poczytac co ta ustawa wniosla.
Zgłoś
JebacToGowno 2020-11-05, 12:05 6
Zgłoś
ALFONZO 2020-11-05, 12:05
cudze chwalicie, swego nie znacie

Zgłoś
vatherland 2020-11-05, 12:06
Coś pięknego

Coś pięknego tego gościa co wyrzucili jak worek śmieci - normalnie się wzruszyłem piękna akcja 11/10.
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2020-11-05, 12:10
O tą ustawe mi chodzi dokładniej:
Zgłoś
JebacToGowno 2020-11-05, 12:10 3
Zgłoś
lansnaskary 2020-11-05, 12:18 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem