Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

teraz każdy kraj mówi Nowa Codzienność...
świat Orwella gdzie bogaci zepsuci skorumpowani będą mordować dla widzimisię innych biedaczków, będą niewolić , będą ich gnoić ... tak się kończy lewacki porządek a nie zdrowy rozsądek
Ci bandyci w stroju policjanta sami powinni dostać wpie**ol, żeby potem mieć szacunek do ludzi, bo taka pierdoła jaką jest brak maseczki, nie upoważnia ich do traktowania ludzi jak śmieci! Sam nie noszę tej j***nej maseczki, bo po pierwsze nic nie daje, o czym świadczy codzienny przyrost ludzi, u których rzekomo stwierdzono covid, a po drugie, to dziadostwo powoduje niedotlenienie płuc i wiele innych chorób które będą dawać się we znaki w późniejszym czasie.
Typie przestań czytać jakieś pseudonaukowe pierdoły na FB bo wszyscy się z cb śmieją , maseczki powodują niedotlenienie płuc większej głupoty nie słyszłem w życiu chcesz prosty test to włóż na palec pulsoksymetr i sprawdź sobie saturację w maseczce i bez. A niedotlenienie płuc to ty możesz mieć jak założysz worek foliowy na ten głupi łeb.

u nas jest coś takiego jak nietykalność cielesna, policjant musiał by prowadzić interwencję wobec obywatela a po za tym nie ma przepisów prawnych karzących nosić maseczkę bo to co jest to tylko "zarządzenie i zalecenie" do noszenia maseczek dlatego nie dostaniesz mandatu od policji bo możesz go nie przyjąć ale oni mogą skierować sprawę do sanepidu i to sanepid cię ukarze stosownie
Teraz te kruwy podpisaly ustawe kowidowa i moga sobie z toba robić co chca. Polecam poczytac co ta ustawa wniosla.
Coś pięknego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie