Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

chociaż nie posiadała obiawów, a wirusa wykryto po jej śmierci!- legitna sytuacja z pierwszej ręki).

Nie wliczyli jej do statystyk. Jak test przyjdzie po zgonie albo miał objawy ale nie został zbadany, to go nie liczą.
W październiku 2020 zmarło 12 257 osób, rok wcześniej 7678. To daje 4579 dodatkowych zgonów w skali miesiąca. Na covid 3118.
Jeżeli twierdzisz że 90% tych ludzi i tak by umarła to mamy ok 4000 niewyjaśnionych zgonów

postanowiłem sobie pretendować na fachowca w temacie pandemii, więc na takie tematy czekam jak na zasiłek, i zak***iście że mogę wypluć co mam do wyplucia [...] atencyjne k***y [...]
Mam nadzieję że ci ulżyło... jeśli nie - otwórz okno i wykrzycz to z siebie... maseczki zakładać nie musisz

u nas jest coś takiego jak nietykalność cielesna, policjant musiał by prowadzić interwencję wobec obywatela a po za tym nie ma przepisów prawnych karzących nosić maseczkę bo to co jest to tylko "zarządzenie i zalecenie" do noszenia maseczek dlatego nie dostaniesz mandatu od policji bo możesz go nie przyjąć ale oni mogą skierować sprawę do sanepidu i to sanepid cię ukarze stosownie
Niestety teraz już jest podpisana ustawa i od mandatu tak łatwo się nie odwoła...
Niestety teraz już jest podpisana ustawa i od mandatu tak łatwo się nie odwoła...
Jeszcze musi zostać opublikowana i od tego czasu 14 dni aby weszła w życie.
podpis użytkownika

Jeszcze musi zostać opublikowana i od tego czasu 14 dni aby weszła w życie.
@Angel... "konstytucjonaliści" i tak będą wiedzieć lepiej...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie