Fajnie fajnie tylko jeden gostek ma maskę....
ty się nigdy nie pomyliłeś?

podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
tam w czasach pendemii jest normalnie

Lubię jak mnie państwo r🤬a w dupę. Mogliby tylko trochę mocniej.
Tak to widzę, kiedy ktoś domaga się większego zamordyzmu.

U nas powinni "sprawdzać" w taki sposòb a nie się p🤬lą i w polemikę z Januszam cwaniactwa wchodżą. Tak by przestał jeden z drugim "bohatera" strugać. W dupie mam co uważa. A tych wszystkich "bohateròw" zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
u nas jest coś takiego jak nietykalność cielesna, policjant musiał by prowadzić interwencję wobec obywatela a po za tym nie ma przepisów prawnych karzących nosić maseczkę bo to co jest to tylko "zarządzenie i zalecenie" do noszenia maseczek

podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
U nas powinni "sprawdzać" w taki sposòb a nie się p🤬lą i w polemikę z Januszam cwaniactwa wchodżą. Tak by przestał jeden z drugim "bohatera" strugać. W dupie mam co uważa. A tych wszystkich "bohateròw" zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
Fajnie się tak mówi dopóki jest się j🤬ą wszą co zap🤬la w Januszexie. Tylko, że poglądy które reprezentujesz obecne są także wśród polityków- no i w taki sposób powstają reżimy i systemy uciśniania. Jakby Ciebie tak j🤬i to byłby płacz; łełe zły żond łełe

podpis użytkownika
Lubelska sekcja mmaFajnie się tak mówi dopóki jest się j🤬ą wszą co zap🤬la w Januszexie. Tylko, że poglądy które reprezentujesz obecne są także wśród polityków- no i w taki sposób powstają reżimy i systemy uciśniania. Jakby Ciebie tak j🤬i to byłby płacz; łełe zły żond łełe
poczytaj o efekcie Dunninga-Krugera, bo ewidentnie cię dotyka mędrcu z korpo.
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.