Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
j................A 2015-01-30, 3:13 18
Tak wydostaję się spod kołdry jak trzeba iśc do pracy...
Zgłoś
laqum 2015-01-30, 9:28 4
To sobie pożył w nowej skórze
Zgłoś
IOI 2015-01-30, 10:31 6
k🤬a jak patrze jak ktos trzyma jakies zwierze w takim malym pojemniku to mam ochote zamknac takiego debial w pudelku 2x2 na tydzien zeby zobaczyl jak to fajnie.
Zgłoś
D................7 2015-01-30, 14:23 10
IOI napisał/a:

k🤬a jak patrze jak ktos trzyma jakies zwierze w takim malym pojemniku to mam ochote zamknac takiego debial w pudelku 2x2 na tydzien zeby zobaczyl jak to fajnie.

Nie wpadłeś na to, że to mogło być chwilowa zamiana na potrzeby nagrania filmiku?
Zgłoś
ianmoone 2015-01-30, 14:41
spawn kill!
Zgłoś
muras 2015-01-30, 14:56
@2up. ptaszniki nie potrzebują dużej powierzchni, te głupie 8 nogi potrzebują tylko wp🤬lić, zrzucić wylinkę, ważniejsze jest utrzymanie wilgoci i temperatury.
Zgłoś
bzyk1357 2015-01-30, 15:00 1
Sadistic upodabnia się do kwejka i forum terrariowo-akwarystycznego. Nie chodzi o to że na każdym filmiku bają być flaki i rozwalone głowy, bo od tego jest hard.
Ile można oglądać na na tej stronce jak pająki wp🤬lają robaki albo jak węże jedzą myszy? Jeden filmik na rok by wystarczył.
Zgłoś
VabankO 2015-01-30, 15:02
@IOI Ptaszniki nie potrzebują dużo miejsca im tam jest wygodnie, one i tak nawet jeśli im dasz duży pojemnik to znajdą sobie jedną norkę, którą będą rzadko opuszczać .
Zgłoś
Jozzzek 2015-01-30, 15:50 6
IOI napisał/a:

Jeżeli ptasznik ma za duże 'terrarium' to nie będzie polował, a ty z tą twoją c🤬jową wiedzą sp🤬alaj na kwejki martwić się o zwierzaki i czarny c🤬j ci w dupe.
Zgłoś
ffuunnkkyy 2015-01-30, 15:52
Co to za muza?
Please
Zgłoś
qoockie 2015-01-30, 16:17 2
@up "sad violin"
Zgłoś
s................t 2015-01-30, 17:24
samo życie
Zgłoś
Grzesiek85 2015-01-30, 17:34
Sk🤬iel roku Właściciel wcale nie gorszy
Zgłoś
Cyrk 2015-01-30, 18:20 1
Jakby mi ktoś z np. kurczaka zaj🤬 chrupiącą skórkę tuż przed posiłkiem to bym c🤬ja zaj🤬, więc się strzeż i pilnuj czy słoik dobrze dokręciłeś
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie