Przed wlaczeniem filmiku wiedzialem, ze beda to biali ludzie.

jesli to opatentowali to pewnie nieźle kapuchy narztrzepio
I to powinno być premiowane, pomysłowość w ulepszaniu życia ludzi i natury. Zmienili sposób znany od tysięcy lat, słowem zrewolucjonizowali tę gałąź życia, no ale więcej kasy będą trzepać przekręciaże, czy celebryci, nie wnoszący do cywilizacji nic poza swoim ego.
1PalucH napisał/a:
link do filmu ma ktoś? do jutuba
ogarnij..
Cytat:
http://www.honeyflow.com
(Chłopaki są z Australii)
bins24 napisał/a:
Nie mam możliwości obejrzenia całego materiału, bo nie jestem masochistą. Jeżeli cały patent sprowadza się do podgrzewania plastrów, aby miód był ciekły i sobie spływał, to pomysł nie jest taki genialny, bo miód po podgrzewaniu traci swoje (duże) wartości odżywcze.
Rozumiem że przycisku przewijania na pasku też nie masz.. biedactwo..
@ up
ja się zastanawiam też jaki wpływ na zdrowotność miodu ma fakt że powstaje w plastikowych (?) plastrach
ja się zastanawiam też jaki wpływ na zdrowotność miodu ma fakt że powstaje w plastikowych (?) plastrach
@all portal.bioslone.pl/podgrzany_miod_traci_wlasciwosci_lecznicze wyraźnie pisze, że te "duże" wartości traci ale spójrzcie na tabelę i skończy się czcze gadanie o tym

Dobre do masowej produkcji. Jeśli ktoś ma kilka uli dla przyjemności to przecież najlepsze jest w tym to całe p🤬lenie z pozyskiwaniem miodu

NieLubjeLudzji napisał/a:
Za to ten player to ewidentnie robota murzynów.Przed wlaczeniem filmiku wiedzialem, ze beda to biali ludzie.
Przecież miód musi swoje odstać, odparować nadmiar wody ... no i raczej nie na nasz klimat.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett