👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Franz-Maurer napisał/a:
Rurki wam odcięły dopływ krwi do jaj?
A co uważasz że zmiany klimatu nie zachodzą? Chyba gołym okiem widać kataklizmy.
oczywiście nie popieram ostatniego pokolenia ale zmiany klimatu są i tu nie ma co zaprzeczać dowodom
Normalnie jak rolnicy. TYlko tych jest gorzej minąć i są za Putinem.
100pa napisał/a:
Jakiś pomysł jak legalnie rozwalić im taką blokadę?
Nie mam zamiaru mieć problemów prawnych przez podludzi.
Komentarze o polewaniu benzyną sobie darujcie, mówię o realnym świecie.
Ktoś wrzucał pomysł rzucania w nich kiszonymi śledziami z konserwy, które bardzo śmierdzą.
Można by się tłumaczyć że myśleliśmy że są głodni i chcieliśmy ich poczęstować, a przez przypadek się na nich wylały.
Dzieci mają dziecięce fantazje, trzeba je olać i porozmawiać poważnie.
Myślę, że woda jest najlepsza. Co prawda, wciąż możliwe są zarzuty o narażaniu życia i zdrowia (bo zimno, więc zapalenie płuc itp.) ale myślę, że z tego łatwo się wybronić. Przecież to Warszawa, jak kto mokry i mu zimno, może wejść do jakiegoś budynku albo pojazdu i się ogrzać, choćby w tramwaju w drodze do domu.
Kiedyś były takie syfony na naboje z CO2 do robienia wody gazowanej, wchodziło tam z 1,5 litra. Może da się coś takiego kupić? Sprawdziłoby się idealnie. Gaz zapewniał ciśnienie, wystarczyło nacisnąć dźwignię i leciało.

Ewentualnie, opryskiwacz ogrodowy, ale to trochę słabo leje, trzeba by zmodyfikować dyszę. Ale koniecznie, musi być nówka! Bo jeśli wcześniej używany do oprysków, to jak najbardziej będzie paragraf o narażaniu zdrowia.

Na takich z🤬bów jedyny naprawdę skuteczny sposób to:
- pała
- gaz
- wąskie drzwi
:
- pała
- gaz
- wąskie drzwi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie