👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cichygracz napisał/a:
O tej porze roku myślę że wystarczy ich polewać wodą
To samo mówię.. Zebrać się i każdy z butelka wody, nie usiedza długo xD czekam aż ich tylko spotkam
Jak już wszystkim odjebuje to należało krzyczeć, że ratujesz im życie bo zaraz ich coś przejedzie. Wtedy jak topielca za kudły i na trawnik. Przecież nikogo sąd nie skaże za ratowanie czyjegoś zdrowia i życia

Dziewczyna większe jaja niż faceci. Jakby każdy ruszył to by te ameby pogonili od razu
Znowu klasyczne schematy służb specjalnych, najpewniej USA. Stworzyli sztuczny problem luźno powiązany. Banda debili naciągnięta na idee i w nudnym świecie coś się dzieje, są ważni.
Znowu dystrakcja od czegoś istotnego, przyzwyczajanie do interakcji ze służbami i antagonizowanie. Pojebowo się kręci nadal
Znowu dystrakcja od czegoś istotnego, przyzwyczajanie do interakcji ze służbami i antagonizowanie. Pojebowo się kręci nadal
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
pazuzu napisał/a:
p
Ale ja się zupełnie zgadzam że jakieś strefy wolne od samochodów spalinowych czy papierowe słomki są z dupy. Największymi szkodnikami pod względem zatrucia planety są Azja, Afryka, usa i to tamci powinni zacząć dbać o ekologię. Ja napisałem tylko ze to co powiedział Trzaskowski że planeta płonie nie jest takim głupim stwierdzeniem bo tak jest i faktycznie zaczyna być za gorąca a to czy coś można z tym poradzić to już inna kwestia
W mojej ocenie jest to agenda która wpisana jest w wzrost temperatury który był już wyjaśniony.Uważam że szybciej wyzdychamy od plastiku, styropianu i tych wszystkich ,,e'' w składzie żywności za co wy lewacy nie planujecie się wziąć jakkolwiek tylko bredzicie tak jak tu że CO2.
Obecnie rządząca koalicja to zielono-tęczowa ekipa z korzeniami PZPR. Ci przyklejeni to ich ekipa, może radykalna ale ich....Dobranoc
Sami wpłacacie na tycjh eko z🤬bów kase na konto i potem oni wam drogę blokują , pomyście ludzi troche.
Zapewne dziecko czeka na mamę w przedszkolu lub szkole. I jak potem wytłumaczyć dziecku, że się spóźniłeś bo na drodze nieroby siedziały,???
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie