Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
merzwik019 2024-12-11, 21:14
cichygracz napisał/a:

O tej porze roku myślę że wystarczy ich polewać wodą

To samo mówię.. Zebrać się i każdy z butelka wody, nie usiedza długo xD czekam aż ich tylko spotkam
Zgłoś
Sramnawas 2024-12-11, 21:36 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
misiekdiablo1 2024-12-11, 21:40 1
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-11, 21:45 2
Jak już wszystkim odjebuje to należało krzyczeć, że ratujesz im życie bo zaraz ich coś przejedzie. Wtedy jak topielca za kudły i na trawnik. Przecież nikogo sąd nie skaże za ratowanie czyjegoś zdrowia i życia
Zgłoś
Krzysztof1988 2024-12-11, 21:57
Dziewczyna większe jaja niż faceci. Jakby każdy ruszył to by te ameby pogonili od razu
Zgłoś
Tassadar 2024-12-11, 22:02 1
Znowu klasyczne schematy służb specjalnych, najpewniej USA. Stworzyli sztuczny problem luźno powiązany. Banda debili naciągnięta na idee i w nudnym świecie coś się dzieje, są ważni.
Znowu dystrakcja od czegoś istotnego, przyzwyczajanie do interakcji ze służbami i antagonizowanie. Pojebowo się kręci nadal

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
sjp 2024-12-11, 22:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2024-12-11, 22:28
Zgłoś
Suber 2024-12-11, 22:36 2
Zgłoś
Dark-Side 2024-12-12, 0:02 1
pazuzu napisał/a:

p
Ale ja się zupełnie zgadzam że jakieś strefy wolne od samochodów spalinowych czy papierowe słomki są z dupy. Największymi szkodnikami pod względem zatrucia planety są Azja, Afryka, usa i to tamci powinni zacząć dbać o ekologię. Ja napisałem tylko ze to co powiedział Trzaskowski że planeta płonie nie jest takim głupim stwierdzeniem bo tak jest i faktycznie zaczyna być za gorąca a to czy coś można z tym poradzić to już inna kwestia

W mojej ocenie jest to agenda która wpisana jest w wzrost temperatury który był już wyjaśniony.Uważam że szybciej wyzdychamy od plastiku, styropianu i tych wszystkich ,,e'' w składzie żywności za co wy lewacy nie planujecie się wziąć jakkolwiek tylko bredzicie tak jak tu że CO2.
Obecnie rządząca koalicja to zielono-tęczowa ekipa z korzeniami PZPR. Ci przyklejeni to ich ekipa, może radykalna ale ich....Dobranoc
Zgłoś
BrianGriffin 2024-12-12, 1:00
Zgłoś
oskiboski7890 2024-12-12, 2:11
Zgłoś
blokershk 2024-12-12, 6:44
Sami wpłacacie na tycjh eko z🤬bów kase na konto i potem oni wam drogę blokują , pomyście ludzi troche.
Zgłoś
PanWladca 2024-12-12, 6:51
Zapewne dziecko czeka na mamę w przedszkolu lub szkole. I jak potem wytłumaczyć dziecku, że się spóźniłeś bo na drodze nieroby siedziały,???
Zgłoś
Virsitaris 2024-12-12, 9:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem