Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
ooip 2015-02-13, 23:59
chociaz jakichs wiadomosci z kraju sie dowiedzialem ^_^
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-14, 0:01
Z dzieckiem jedzie, a nawet nie zwolni przed przejściem dla pieszych.
Przecież z 300 metrów nie widział, że ta ciężarówka stoi 3 metry za pasami, przecież tam mógł mu wyskoczyć pieszy będąc całkowicie zasłoniętym.
Czy ludzie nie myślą ?
Oczywiście to nie zmienia faktu, że kompletnym idiotą jest tutaj ten co wymusił, wjeżdżając n skrzyżowanie, będąc kompletnie zasłoniętym.
Zgłoś
ZniszczeCie 2015-02-14, 0:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-14, 0:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
niepowiemwamjakimamnick 2015-02-14, 0:49 3
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-14, 0:51 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-14, 0:58
RMF FM zawsze na czasie. Odpowiednia audycja do wydarzeń.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-14, 1:10 2
bez kitu!! wiadomości wciągnęły mnie bardziej niż sama akcja i tylko dla nich oglądałem nagranie... i w końcu nie wiem co z tą kobietą :<
Zgłoś
elfan84 2015-02-14, 1:26
ale jestes słodki
Zgłoś
brokat_ 2015-02-14, 1:28
Boże od ilości komentarzy wytrzeźwiałem.
Zgłoś
El_Vito 2015-02-14, 1:31
Zgłoś
kaelem 2015-02-14, 1:34
Sprawa jasna. Sygnalizacja... Kolega DUŻY udowodnił, że na tym skrzyżowaniu to jedyne wyjście.
Zgłoś
niepowiemwamjakimamnick 2015-02-14, 1:46 4
Zgłoś
El_Vito 2015-02-14, 1:55
Fakt, nie pisałem o różnicach energii, ale pisałem o skutkach zderzenia, do skali których przyczynił się debil jadący za szybko. A wyliczenia pokazywały, że W TYM KONKRETNYM PRZYPADKU do niczego by nie doszło. Tak więc moje wyliczenia były zupełnie poprawne i całkiem sensowne, choć nie każdy, jak widać, potrafi to pojąć.
Choć i Ty masz rację, że gdyby przebijak leciał 200 km/h to W TYM KONKRETNYM przypadku też by nic się nie stało. No ale, gdyby jednak w kogoś trafił, to wówczas nie byłoby czego zbierać.
Zgłoś
Rezydent 2015-02-14, 2:29 6
@El_Vito
Logika inwalida. Kwestia przypadku, że na siebie trafili. Jak by koleś zapalił fajke na stacji i wyjechał 30 sec później, to też wypadku by nie było. Ewidentna wina kolesia w białym i tyle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem