📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49

Z dzieckiem jedzie, a nawet nie zwolni przed przejściem dla pieszych.
Przecież z 300 metrów nie widział, że ta ciężarówka stoi 3 metry za pasami, przecież tam mógł mu wyskoczyć pieszy będąc całkowicie zasłoniętym.
Czy ludzie nie myślą ?
Oczywiście to nie zmienia faktu, że kompletnym idiotą jest tutaj ten co wymusił, wjeżdżając n skrzyżowanie, będąc kompletnie zasłoniętym.
Przecież z 300 metrów nie widział, że ta ciężarówka stoi 3 metry za pasami, przecież tam mógł mu wyskoczyć pieszy będąc całkowicie zasłoniętym.
Czy ludzie nie myślą ?
Oczywiście to nie zmienia faktu, że kompletnym idiotą jest tutaj ten co wymusił, wjeżdżając n skrzyżowanie, będąc kompletnie zasłoniętym.

bez kitu!! wiadomości wciągnęły mnie bardziej niż sama akcja i tylko dla nich oglądałem nagranie... i w końcu nie wiem co z tą kobietą :<
Sprawa jasna. Sygnalizacja... Kolega DUŻY udowodnił, że na tym skrzyżowaniu to jedyne wyjście.
Fakt, nie pisałem o różnicach energii, ale pisałem o skutkach zderzenia, do skali których przyczynił się debil jadący za szybko. A wyliczenia pokazywały, że W TYM KONKRETNYM PRZYPADKU do niczego by nie doszło. Tak więc moje wyliczenia były zupełnie poprawne i całkiem sensowne, choć nie każdy, jak widać, potrafi to pojąć.
Choć i Ty masz rację, że gdyby przebijak leciał 200 km/h to W TYM KONKRETNYM przypadku też by nic się nie stało. No ale, gdyby jednak w kogoś trafił, to wówczas nie byłoby czego zbierać.
Choć i Ty masz rację, że gdyby przebijak leciał 200 km/h to W TYM KONKRETNYM przypadku też by nic się nie stało. No ale, gdyby jednak w kogoś trafił, to wówczas nie byłoby czego zbierać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie