📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49

@up
Szczerze? Dojedziesz niewiele później. Przy tym natężeniu ruchu niewiele się wskóra.
Szczerze? Dojedziesz niewiele później. Przy tym natężeniu ruchu niewiele się wskóra.
Antek01 napisał/a:
Zasadniczo to jesteś skończonym kretynem.
Słuchaj no pedale. To że nie masz prawa jazdy to widać, albo jesteś z drogówki bo intelektu brak.

a ja uważam że debilami są ci którzy na drodze z pierwszeństwem jadą jak na filmie
na drodze obowiązuje podstawowa zasada ograniczonego zaufania: inny może złamać przepis bądź na to przygotowany to nie będzie wypadków
gdyby ten co wymusił I ten drugi jechał z dozwoloną prędkością NIE DOSZŁO BY DO ZDERZENIA
koniec kropka to jest fakt, wg prawa winny jest ten wymuszający
dlatego właśnie 25lat-35lat mają najwięcej wypadków bo uj mam pierwszeństwo to uj pruję ile wlezie z klapkami na oczach a jak pieszy wejdzie na czerwonym to xuj poleci w kosmos zginie i xuj mu w dupe bo ja mam pierwszeństwo
na drodze obowiązuje podstawowa zasada ograniczonego zaufania: inny może złamać przepis bądź na to przygotowany to nie będzie wypadków
gdyby ten co wymusił I ten drugi jechał z dozwoloną prędkością NIE DOSZŁO BY DO ZDERZENIA
koniec kropka to jest fakt, wg prawa winny jest ten wymuszający
dlatego właśnie 25lat-35lat mają najwięcej wypadków bo uj mam pierwszeństwo to uj pruję ile wlezie z klapkami na oczach a jak pieszy wejdzie na czerwonym to xuj poleci w kosmos zginie i xuj mu w dupe bo ja mam pierwszeństwo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie