Kierowca to musi wystawiać trójkąt 100 m za pojazdem,a drogowcy?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Ale auto z sygnałem ostrzegawczym stało wcześniej. Tylko po drugiej stronie drogi.
dobrze wykminił to kierowca jadący za busem.debil w busie musiał siedzieć że nie widział co przed nim jest i półdebil w samochodzie który w niego uderzył że nie przewidział tego
oba pojazdy (ten ostrzegawczy wcześniej i ten który dostał) mają na pace wyświetlacze led które zastępują ten trójkąt..
i widać je z dużej odległości, więc ewidentna nieuwaga kierowcy.
Na autostradzie jeżeli są roboty na pasie ruchu, ustawia się przed robotami na tym samym pasie (nie wiem w jakiej tam odległości) pojazd informujący i on powinien miec zamontowane zabezpieczenie energochłonne w razie uderzenia.
Cos takiego pamietam z TV jak naprawiali most.
Cos takiego pamietam z TV jak naprawiali most.
po takim manewrze debil powinien zdawac ponownie kurs na prawo jazdy, i to rozszerzony i zaostrzony, ten debil jest grozniejszy niz odbezpieczony granat...
SuperfuzzBigmuff napisał/a:
oba pojazdy (ten ostrzegawczy wcześniej i ten który dostał) mają na pace wyświetlacze led które zastępują ten trójkąt..
Twoim zdaniem pojazd, stojący na prawym poboczu miał na celu ostrzegać przed tym stojącym za jakieś 200 m na lewym pasie?
Rozumiem,że Ty jak masz awarię i zatrzymujesz się na prawym poboczu, to wystawiasz trójkąt na lewym skrajnym pasie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie