Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
darayavahus Dzisiaj 6:36
NO no, niebawem przeglądy będą droższe to i będą gorzej przykłądać się do pracy.
Zgłoś
michalk0072 Dzisiaj 7:24
Zgłoś
krokodyl_Hans Dzisiaj 7:37
Przegląd w Niemczech trwa jakieś 30-40 minut. Moja Insignia nie przeszła więc ściągnąłem ją do Polski. Brat nie chciał, dla matki za duże. Będzie na sprzedaż więc ogarniam kwity. Na polskim przeglądzie diagnosta widząc że świeży import sam zaproponował że ją kupi bo jest w doskonałym stanie. W Niemczech uznali że przewody hamulcowe do wymiany i zapocenie skrzyni biegów.
Zgłoś
jam_jest_em Dzisiaj 9:02 1
Zgłoś
JoSeed Dzisiaj 11:13 1
Prawie jak moje Tico, ongiś...
Zgłoś
M.D. Dzisiaj 12:06
Ford miał rację! Drewno nie rdzewieje
Zgłoś
Atlasss Dzisiaj 12:45
Albo ktoś z lawety zgubił
Zgłoś
TwójCzarnyPan Dzisiaj 13:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Dzisiaj 13:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Garbaty77 Dzisiaj 15:22
JanJankowski napisał/a:

Nowy Mercedes Sprinter raczej. Ruda bierze wszystko. Drzwi , progi, zawiasy. To auto to dramat

Leasing na 3-5 lat. Sprzedajesz bierzesz nowego. Co cię ruda obchodzi. To zmartwienie nowego właściciela.
Zgłoś
eryczano Dzisiaj 15:32
Niby zgnite a trzymało do samego końca
Zgłoś
Kidl3r Dzisiaj 16:01
Paszczaku napisał/a:

tak za ten filmik to może być i były strażak .

Co ty bierzesz. Ochotnika wywala co robi sobie jaja? Nie idąc ze straż to oglądasz w TVN
Zgłoś
placek Dzisiaj 17:18
ważne ze silnik suchy a najnizsza krajowa dogania zachód
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem