jak już ma tak na boku pokazd to można od razu zrobić konserwację.l 😝
fajne po polskie
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
NO no, niebawem przeglądy będą droższe to i będą gorzej przykłądać się do pracy.
Przegląd w Niemczech trwa jakieś 30-40 minut. Moja Insignia nie przeszła więc ściągnąłem ją do Polski. Brat nie chciał, dla matki za duże. Będzie na sprzedaż więc ogarniam kwity. Na polskim przeglądzie diagnosta widząc że świeży import sam zaproponował że ją kupi bo jest w doskonałym stanie. W Niemczech uznali że przewody hamulcowe do wymiany i zapocenie skrzyni biegów.
Prawie jak moje Tico, ongiś...
Ford miał rację! Drewno nie rdzewieje
Albo ktoś z lawety zgubił
JanJankowski napisał/a:
Nowy Mercedes Sprinter raczej. Ruda bierze wszystko. Drzwi , progi, zawiasy. To auto to dramat
Leasing na 3-5 lat. Sprzedajesz bierzesz nowego. Co cię ruda obchodzi. To zmartwienie nowego właściciela.
Niby zgnite a trzymało do samego końca
Paszczaku napisał/a:
tak za ten filmik to może być i były strażak .
Co ty bierzesz. Ochotnika wywala co robi sobie jaja? Nie idąc ze straż to oglądasz w TVN
ważne ze silnik suchy a najnizsza krajowa dogania zachód
To nie sprinter, sprintery nie mają pomarańczowych kierunkowskazów przednich. I nie gniją tak bardzo już teraz, jedynki gniły bardzo, dwójki tak se a trójki są calkiem dobre. Mieliśmy w firmie kilka dwójek i jedną trójkę z 2018 i nie były pognite a te trójka nadal jeździ, nie ma dużo rdzy, tylko trochę na tylnych drzwiach no i siedzenia w nim jebią starym żulem i szlugami, wsiądziesz na chwilę i ubranie śmierdzi. To jego największa wada.
W takim przypadku, stacja diagnostyczna która podbiła przegląd, powinna być zamknięta. A diagnosta na kręcenie wora.