Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wypadek motocykl vs. rower
cappy_dk • 2013-10-20, 23:49
W niedzielę, przed godz. 16, na ulicy Świętokrzyskiej w Białymstoku doszło do jakże tragicznego wypadku. Motocyklista zderzył się z rowerzystą, dwa trupki na miejscu
Fotki, foteczki, fotunie są jakie są:

Podobno kierowca motocykla miał GoPro na kasku, może jakiś ciekawe materiał video wpadnie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-20, 23:53 1
przypomniał mi się pewien cytat idealnie pasujący do powyższego posta, oto cytat:
'a kto umar ten nie żyje' dopisałbym, że trzeba było siedzieć w domu i pić piwo to by sie nic nie stało, ale zaraz mnie wszyscy zjedzą, ze jestem alkoholik i nolife, dlatego wcale tego nie napisałem.
Zgłoś
cappy_dk 2013-10-20, 23:56 2
żyć trzeba umieć
Zgłoś
Okota 2013-10-20, 23:57 8
cappy_dk napisał/a:

Podobno kierowca motocykla miał GoPro na kasku, może jakiś ciekawe materiał video wpadnie

Ze dwie nereczki, plucka, serduszko... Bo mozgo nikt od niego by nie chcial.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-20, 23:59 80
up. i tak jesteś alko i nolife.
drogi to nie miejsce na wyścigi. Chcą narażać własne życie OK.
Ale za narażanie obcych szczery c🤬j w dupę. Miałem nieprzyjemność chować kumpla który wykrwawił się na moich oczach potrącony przez zap🤬lającego przez miasto motocyklistę, Motocykl jest dla ludzi ale osły powinny chodzić pieszo
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-21, 0:04 9
@up a ty jestes brudny co do reszty to się zgadzam w 100% mój komentarz napisałem typowo w celach humorystycznych, chociaż wiem, że temat zabawny nie jest. Jednak z racji tego, że specyfika portalu jest wszystkim dobrze znana to sobie na takie coś pozwoliłem. A teraz wracam chlać do kąta dalej.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-21, 0:15 19
A jednak, zlikwidować rowery to takie śmiertelne narzędzia w nieodpowiednich rękach...
Zgłoś
massq 2013-10-21, 0:48 5
Wina rowerzysty, nie patrzył w lusterka.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-21, 0:57
No k🤬a, jak oni to zrobili ?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-21, 1:10 1
skarpety_atlety napisał/a:

przypomniał mi się pewien cytat idealnie pasujący do powyższego posta, oto cytat:
'a kto umar ten nie żyje' dopisałbym, że trzeba było siedzieć w domu i pić piwo to by sie nic nie stało, ale zaraz mnie wszyscy zjedzą, ze jestem alkoholik i nolife, dlatego wcale tego nie napisałem.

Można też zachować ostrożność i rozwagę.

Jak miałem kurs na prawko to uczyli na bardzo ważnej rzeczy, którą sobie wziąłem do serca:

Będąc kierowcą trzeba myśleć także za innych.
Zgłoś
m_p 2013-10-21, 9:01 2
j🤬e k🤬y na motorach, kula w łeb dla kurew
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2013-10-21, 9:49 21
@up. dokładnie tak.
gdyby pojeb nie zap🤬lał to by zdążył wyhamować, ale pewnie leciał 150km/h przez miasto, bo koniec sezonu to trzeba pozap🤬lać na zapas. c🤬j w dupę motocyklistom którzy mają gówno zamiast mózgu, oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego wora
Zgłoś
BitNight 2013-10-21, 11:03 2
Kiedyś widziałem jak taki rowerzysta może być niebezpieczny. Środek dnia, dość uczęszczana droga. Dziewczyna chciała przejść na drugą stronę ulicy. Spojrzała w lewo, w prawo, a potem znowu w lewo i następnie weszła na ulice. Głupia p🤬da wp🤬liła się centralnie pod rower. Dla mnie wina rowerzysty, bo środek dnia, a świateł nie miał włączonych.

Specjalnie zwróciłem na nią uwagę, bo po drugiej stronie ulicy stała (chyba) jej matka i darła ryja żeby szybko przechodziła.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-21, 11:25 5
Polska będzie królowała w ilości wypadków do czasu aż zmądrzejemy i nabierzemy trochę pokory i respektu do aut i motocykli.

Auto czy motocykl TO NIE ZABAWKA! I nie ma czegoś takiego że ja dobrze jeżdżę i mi się nic nigdy nie zdarzy. Można jeździć dynamicznie. Można wyprzedzać tam gdzie się da. Bo nie o to chodzi żeby jeździć jak p🤬da i ślimaczyć. Ale trzeba przy tym trochę pokory i myślenia. A nie cwaniakowania.
Zgłoś
Gieniu 2013-10-21, 11:38 10
Cytat:

Podobno kierowca motocykla miał GoPro na kasku

No czyli chciał nagrać jakieś "wyczyny" jechał jak poj🤬y i wpadł na rowerzystę. Może to ścierwo jeździć 300 km/h i wp🤬lać się w bariery tak że wątroba kolesia leci po wypadku do innego województwa, ale jak giną inni normalni ludzie to już nie jest okej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie